Landgoed Heide Plateau

Geplaatst door: Klement2 Rentmeesters

Specificaties

Prijs vanaf:
€210.000
Oppervlakte vanaf:
1070 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
2

Project omschrijving

Boven op een heuvelplateau tussen de stromingen van de Gulp en de Geul, in het Limburgse gehucht Heijenrath, ligt het landgoed Heide Plateau. Het landgoed, gelegen aan de Grote Bosweg, biedt ruimte aan 3 riante bouwkavels te midden van de groene, glooiende omgeving van het Limburgse Heuvellandschap.

De voormalige Jo van Houtem manege heeft plaats gemaakt voor drie percelen van elk ± 1300 m². Op deze locatie is een bestemmingswijziging doorgevoerd waardoor het mogelijk is om, ter plaatse van de voormalige manege, naar eigen inzicht een vrijstaande woning te realiseren. De kavels zijn gelegen boven aan de Loorberg, een van de meest uitdagende beklimmingen van de Amstel Gold Race, en genieten elk een prachtig, panoramisch uitzicht over de achtergelegen landerijen, bossen en het heuvellandschap. De kavels zijn, ondanks hun landelijke karakter, gunstig gelegen nabij Maastricht, Heerlen, Aken en Luik.

Bent u op zoek naar een unieke locatie midden in de groene omgeving van het Limburgse Heuvellandschap waar u naar eigen inzicht een vrijstaande woning kunt realiseren? Download hier de brchure en neem dan zeker contact op om deze prachtige plek zelf te ervaren.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Kelders


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning

Vergelijkbare bouwkavels