Berg 22, Budel

Geplaatst door: Snijders & de Werdt Makelaars

Specificaties

Prijs vanaf:
€134.000
Oppervlakte vanaf:
2475 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Bouwkavel in Budel, Noord-brabant. Aan de Berg 22, in Budel, een schitterende kavel in het buurtschap de Berg, tegen de bosrand, ligt dit prachtige riante bouwkavell van maar liefst ca. 2475 m2.

Het betreft hier een bouwperceel in het kader van de Ruimte voor Ruimte regeling. Het perceel dient nog te worden ontwikkeld en bouwrijp gemaakt te worden. Na een bestemmingsplanwijziging mag hier een vrijstaande woning gebouwd worden.

De ontwikkeling:
Naast de aankoop van het perceel dient u rekening te houden met bijkomende ontwikkelkosten.

Deze bijkomende kosten bestaan uit de aankoop van een bouwtitel, diverse onderzoeken en leges, die betrekking hebben op de bestemmingswijziging van agrarisch naar wonen. Het totaal aan bijkomende kosten bedraagt ca. € 180.000,-. Door zelf te ontwikkelen realiseert u een besparing van ruim € 50.000,-. Door diverse ingebouwde garanties blijft uw risico beperkt. Wilt u hier begeleiding van ons bij dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Tijdens de ontwikkeling kunt u uitkijken naar een architect en/of aannemer of u neemt de bouw in eigen hand, deze keuze is aan u. Na de bestemmingswijziging mag hier een woning gebouwd worden tot maar liefst 900 m³, met een nokhoogte van max. 8 m en een goothoogte max. 5 m. Naast de hoofdbebouwing mag er een kelder en max. 90 m² aan bijgebouwen gerealiseerd worden . Aanvullende informatie is bij ons te bevragen.

Ook bieden wij een aangrenzend perceel met ontsluiting aan de Bergbosweg aan. Dit Ruimte voor ruimte perceel is  ca. 1925 m2 en heeft een vraagprijs van € 109.000,- k.k..

Locatie:
Het perceel is gelegen in het buitengebied, nabij de grens met België, de natuurgebieden; de Achelse Kluis en de Beverbeekse Heide. Budel is een gemoedelijk dorp, gelegen in de gemeente Cranendonck met alle benodigde voorzieningen. Een keur aan winkels, sportfaciliteiten met o.a. een zwembad en een medisch centrum.

Ruimte voor ruimte:
De ruimte voor ruimte regeling is in het leven geroepen als subsidie- regeling voor veehouderijen, om hen te stimuleren om hun stallen op te ruimen. Om de regeling te kunnen financieren heeft de provincie de mogelijkheid om zogenoemde bouwtitels uit te geven. Deze bouwtitels worden verstrekt aan de veehouder die zelf wil bouwen of verkocht aan particulieren die op hiervoor geschikte percelen een burgerwoning willen realiseren. Naast het kostenvoordeel van zelf ontwikkelen, is een ander voordeel van de regeling dat er ruimere bouwregels gelden.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning

Vergelijkbare bouwkavels