Zelfbouw op de Rubenssingel

Geplaatst door: Gemeente Capelle aan den IJssel

Specificaties

Prijs vanaf:
€400.000
Prijs tot:
€ 500.000
Oppervlakte vanaf:
223 m2
Oppervlakte tot:
223 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
20

Project omschrijving

Bouwgrond in Capelle aan den IJssel.

Droom je weleens van een huis dat aan al je wensen voldoet? Met volop ruimte voor kamers voor de kinderen, hobby’s en het werk? En een mooie tuin op het zuidwesten? Je kan je droomhuis nu zelf (laten) bouwen aan de Rubenssingel in Capelle aan den IJssel. In de groenste stad van Nederland met uitzicht op een grote vijver in een mooi park. Met op loopafstand het stadscentrum met alle denkbare voorzieningen.

Prijzen en oppervlakten

Op dit moment is er op de locatie Rubenssingel nog 1 kavel per direct beschikbaar: Schilderspad 8. De kavels worden sinds kort met een vaste architect (Tukker Architectuur en advies) en aannemer (Bouwbedrijf Van Leent) aangeboden. Reden is dat veel klanten graag geholpen willen worden met de keuze van een architect en aannemer. Tukker & Van Leent gaan samen met u de woning ontwikkelen op grond van een aantal basisontwerpen. Zo bepaalt u met hen de gevel en de gehele binnenzijde. Om te voorkomen dat er een al te bonte verzameling van woningen naast elkaar komt te staan, stemmen Tukker en Van Leent de architectuur op voorhand af met de gemeente.

Kavel Schilderspad nr. 8

Afmetingen kavel 8,1 meter breed, 27,5 meter diep (222,75m2)

Prijs kavel €111.375,00

Richtprijs turnkey woning plus grond €440.000,00 (bij 2,5 bouwlaag)

De woning wordt turnkey geleverd, dus inclusief keuken, badkamer, toilet en berging. Indien de klant wijzigingen wil is dit mogelijk, meer en minderwerk kan worden besproken met de aannemer. De vermelde prijzen zijn richtprijzen op basis van u wensen kan de aannemer een indicatie van de kosten geven.

Wonen in parkstad Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel is uitgeroepen tot de groenste stad van Nederland. Je wandelt en fietst zo de natuur in. Tegelijkertijd zijn alle voorzieningen in de buurt. Van het stadscentrum tot scholen en sportverenigingen. En op steenworp afstand ligt natuurlijk Rotterdam dat met de auto of de metro gemakkelijk en snel bereikbaar is. De Rubenssingel is gelegen in de wijk Middelwatering op loopafstand van het centrum met alle voorzieningen. Grenzend aan uw nieuwe woning ligt een grote vijver in een park dat op dit moment in overleg met bewoners opnieuw wordt ingericht. En ook de Hollandsche IJssel is slechts een paar minuten wandelen. Kortom, alles is dichtbij!

Inschrijven Rubenssingel

Wonen in de groenste gemeente van Nederland? Realiseer hier uw droomhuis met alle denkbare voorzieningen op loopafstand. Bent u enthousiast of kent u anderen voor wie dit een unieke kans is om een eigen duurzaam droomhuis met bijvoorbeeld extra woning of bedrijf te realiseren? Meer informatie kunt u opvragen via het contactformulier.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Architect / Ontwerpbureau


Centraal stofzuigsysteem


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Kelder onder je woning Keuken nieuwbouwwoning Welke vloer in je nieuw woning

Vergelijkbare bouwkavels