Villa Breekenhof

Geplaatst door: Particulier

Specificaties

Prijs vanaf:
€245.000
Prijs tot:
€ 895.000
Oppervlakte vanaf:
1000 m2
Oppervlakte tot:
6390 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Bouwgrond in Driel. De grootste BOUWKAVEL! De Breekenhof, 6665 Driel

De Breekenhof is een kindvriendelijke en natuurrijke wijk. In een dorpse setting worden er hier in totaal circa 400 woningen gerealiseerd. Naast de grote verscheidenheid in woningen kenmerkt de Breekenhof zich door een klassieke architectuur.

Er is veel groen en water in de wijk. Vanuit de Breekenhof kijkt men ver weg over de open velden en kan men volop genieten van de Betuwe. De verbindingsweg (N837) op de A50 ligt op een steenworp afstand. Arnhem en Elst liggen op 5 autominuten.

De bouwkavel (O134) ligt aan de rand van de Breekenhof en heeft een eigen ontsluiting naar de Breekenhof (Zwanenbloem) en een oprijlaan vanaf de Hoenveldsestraat. Het perceel heeft een maximale grootte van 6390 vierkante meter waarvan +/- 1200 vierkantemeter een bouwkavelbestemming heeft. Van deze 1200 vierkante meter heeft ongeveer 400 vierkante meter de bestemming tuin en 800 vierkante meter heeft woonbestemming. Het perceel is reeds voorzien van riolering, nutsvoorzieningen incl. krachtstroom en glasvezel.

Het bebouwingspercentage is maximaal 40% met een goothoogte van 5 meter.
Er kan dus een grote vrijstaande villa worden gebouwd met bijgebouwen.

Het perceel is ook eventueel te splitsen in 2 of 3 percelen voor 2 of 3 vrijstaande woningen.

Het is eventueel mogelijk om 1000 meter te kopen met zo'n 300 vierkante meter woonbestemming. Reageer via onderstaand invul formulier voor een vrijblijvende bezichtiging.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning

Vergelijkbare bouwkavels