Anna's Hoeve - Hilversum

Geplaatst door: Gemeente Hilversum

Specificaties

Prijs vanaf:
€600
Prijs tot:
€ 610
Oppervlakte vanaf:
370 m2
Oppervlakte tot:
570 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
7

Project omschrijving

Bouwkavels in Hilversum, nieuwbouw Hilversum

De nieuwste wijk van de mediastad, Anna´s Hoeve, wordt gerealiseerd aan de rand van Hilversum Oost, tegen prachtige natuurgebieden aan. De eigentijdse woonwijk, met tussen de 500 en 600 woningen, zit vol met bijzonderheden. We streven naar een duurzame wijk met duurzame woningen waar u ook de mogelijkheid heeft zelf uw huis te (laten) ontwerpen en bouwen.

Op Anna´s Hoeve kunt u uw woondroom realiseren. U kiest zelf een architect die naar uw wensen uw huis ontwerpt en kiest zelf een aannemer die het bouwt.

De wijk krijgt een parkachtige uitstraling met de voor Hilversum zo kenmerkende laanbomen. De wijk is omsloten door de prachtig ingerichte groenstrook van de Anthony Fokkerweg met veel speel- en sportmogelijkheden, park Anna´s Hoeve en natuurlijk het bijzondere natuurgebied de Laarder Wasmeren. In Anna´s Hoeve woon je op fietsafstand van het centrum. En met de ligging vlakbij uitvalswegen (snelwegen A1 en A27) bent u in twintig minuten in Amsterdam en in een kwartier in Utrecht.

Kavels fase 4 Anna's Hoeve

Op maandag 16 oktober 2017 start de verkoop van de 7 ruime kavels in fase 4, een prachtige locatie aan de rand van Park Anna's Hoeve. Op de kavels kan een vrijstaande woning worden gebouwd. De woningen op deze kavels moeten, net als de rest van fase 4, gebouwd worden zonder aardgasaansluiting. .

De gemeente verkoopt de kavels niet tegen een vaste prijs, maar hanteert een biedingssysteem. Ieder kavel heeft een minimum kavelprijs, variërend van € 600 tot € 610 per vierkante meter afhankelijk van de ligging van de kavel.  De kavel wordt verkocht aan de hoogste bieder. Een uitgebreide beschrijving van deze procedure staat in de uitgifteprocedure vrije kavels fase 4.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning

Vergelijkbare bouwkavels