Hof van Deventer - Kavel 1

Geplaatst door: Hof van Deventer B.V.

Specificaties

Prijs vanaf:
€240.000
Prijs tot:
€ 490.000
Oppervlakte vanaf:
3200 m2
Oppervlakte tot:
3200 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Kavel 1 – Karakteristieke woning Het karakteristieke “Deel” is de basis van dit project. Deze voormalige vervallen karakteristieke schuur heeft, na de bestemmingsplanwijziging, een zelfstandige woonfunctie . Hierop ligt de verplichting om de “Deel” volledig te herstellen. De uitstraling van het gebouw is getoetst en voldoet aan de welstand- en monumenteneisen. De tekeningen zijn ter inzage. De omvang en het beeld van het gebouw ligt vast. De indeling nog niet. De boomgaard heeft karakteristieke oude en jonge hoogstam fruitbomen. De oppervlakte van dit kavel is c.a. 3200 m2. Dit kavel wordt aangeboden voor €259.000,– excl. btw. Dit bedrag is inclusief de omgevingsvergunning- en prijsvormingstekeningen en berekeningen van de architect en constructeur. De (overheids-) leges zijn exclusief.

Op dit kavel ligt de verplichting de “Deel” volgens de goedgekeurde tekeningen te herstellen. U heeft tevens de mogelijkheid om de karakteristieke schuur als casco* woning aan te kopen. U koopt dan een gerestaureerde schuur met zelfstandige woonfunctie. De gerestaureerde schuur wordt aangeboden voor €490.000,– excl. btw. *casco= volledig vrij indeelbaar, geen binnenwanden, keuken en badkamer. Bij dit kavel heeft u de mogelijkheid om een bijgebouw bij te kopen. Het bijgebouw ‘’De schuur’’ zal opgedeeld worden in twee afzonderlijke compartimenten van maximaal 100 m2. De compartimenten kunnen als bijgebouw toegewezen worden aan de kavels 1,2 en/of 3. Voor de uitstraling zijn voorlopig de impressies zoals die op de site staan de onderlegger voor de verdere uitwerking. De bijgebouwen zullen aan de buitenzijde voorzien worden van een nieuwe houten bekleding. De scheiding binnen het gebouw zal uitgevoerd worden met een gaashek met een hoogte van 1000 mm. Indien gewenst kan dit tegen meerprijs volledig dicht, tot in de nok, uitgevoerd worden. De schuur is geheel onderkelderd. Het bijgebouw wordt aangeboden voor €25.000,– excl. btw

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning

Vergelijkbare bouwkavels