Plan de Crodden

Geplaatst door: MIQA

Specificaties

Prijs vanaf:
€210.000
Prijs tot:
€ 250.000
Oppervlakte vanaf:
1545 m2
Oppervlakte tot:
2940 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
2

Project omschrijving

Croddendijk Lettele ter hoogte van nr 12 (kruising Assinksteeg en Croddendijk) Op een rustieke locatie op letterlijk een steenworp afstand van Deventer gaan wij 2 royale bouwkavels verkopen. Hier temidden van natuurgebied De Gooiermars en nabij de landgoederen de Oostermaat en de Bannink combineert u het landelijk wonen met de voordelen van de stad. De huidige (agrarische) opstallen worden gesloopt en op deze locatie mogen 3 landhuizen worden gebouwd. Het bestemmingsplan staat de bouw van een boerderij en 2 schuurwoningen toe. De sfeer van een authentiek Sallands boerenerf zal zoveel mogelijk worden nagebootst. Naast een bebouwingsplan maakt ook een groenplan deel uit van het ruimtelijk plan. Momenteel hebben wij nog 2 kavels beschikbaar van respectievelijk ca 2940 m2 en 1545 m2. Het huidige bestemmingsplan staat de bouw toe van een woning van maximaal 750 m3 en een bijgebouw van 100m2.

Het betreft hier een vrije kavel dus u bent vrij in de keuze van uw aannemer. De woningen dienen wel op elkaar te zijn afgestemd. Om dit zo optimaal mogelijk te laten verlopen heeft verkoper gekozen voor architect WoonSubliem om u hierin bij te staan. Notariskantoor het Notarieel is aangewezen als projectnotaris. Indien u meer gedetailleerde informatie wenst over de mogelijkheden, dan kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Architect / Ontwerpbureau


Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning

Vergelijkbare bouwkavels