Lith, Project Heilig Kempke

Geplaatst door: Van der Krabben makelaardij

Specificaties

Prijs vanaf:
€169.000
Prijs tot:
€ 259.500
Oppervlakte vanaf:
562 m2
Oppervlakte tot:
902 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
2

Project omschrijving

Het is nu aantrekkelijker dan ooit om zelf een woning te bouwen op een vrije kavel. Ruimte voor Ruimte biedt u een aantrekkelijk aanbod riante bouwkavels op de mooie locatie aan het Heilig Kempke te Lith. Zelf bouwen is voor velen een droom die uitkomt en een uitdaging die je een keer in het leven aangaat. U zult daarom ongetwijfeld de nodige vragen hebben. Om die te beantwoorden komen wij naar u toe. Samen met Van der Krabben makelaardij geven wij toelichting op het project, de kavels, het bouwen van een woning en de verkoop van uw huidige woning. Te koop royaal kavel op prachtige locatie. Door geheel Brabant heeft Ruimte voor Ruimte ruim 1.100 kavels verkocht. Hierop zijn kopers hun droomwoning gaan realiseren. Met name de sterke locatie, de droom om een eigen woning te bouwen, in combinatie met de scherpe bouwprijzen van circa € 300,-/€ 325,- per m3 die nu actueel zijn, hebben gezorgd dat er een fantastisch resultaat is neergezet.

Bovendien biedt Ruimte voor Ruimte: Het Ruimte voor Ruimte Verkoop Eigen Woning Programma. Waarbij Ruimte voor Ruimte samen met ons de zorg voor de verkoop van uw eigen woning op zich neemt. Voor meer informatie hierover kunt u dit in alle rust bij ons doornemen. Tevens biedt Ruimte voor Ruimte een Architecten/Bouwers Programma. Daar de kosten van bouwen op dit moment ongekend laag zijn, heeft iedereen een bijzonder groot prijsvoordeel op een nieuwbouwwoning. Wij staan graag voor u klaar om te kijken naar uw wensen en de uitgebreide kansen die er juist nu zijn, om uw landhuis of villa te realiseren. Daarom nu nieuwbouw! De 10 voordelen van nieuwbouw voor u op een rij: 1.Lage bouw-, architecten en bouwbegeleidingskosten Op dit moment zijn de bouwkosten ongekend laag en kunt u rekenen met een m3 prijs van € 300,- tot € 325,00. Wij komen van een niveau af van meer dan € 500,- euro per m3. Tevens zijn de architecten- en bouwbegeleidingskosten bijzonder laag. 2. Financieel aantrekkelijk Een nieuwbouwwoning biedt ook nog andere financiële voordelen. U betaalt geen overdrachtsbelasting zoals op een bestaande bouw woning en bespaart bovendien fors op uw energiekosten. Bovendien is de rente nog steeds historisch laag. Wij kunnen vrijblijvend adviseren bij uw financiering. 3. Onderhoudsvriendelijk U heeft de eerste 10 jaren sowieso nauwelijks onderhoud en vele garanties op uw materialen en uw droomwoning. 4. Duurzaam en verantwoord U kunt gebruik maken van de meest duurzamere materialen en zo bijdragen aan een beter milieu en alle energiebesparende technieken toepassen die u een mooie besparing opleveren. 5. Dubbele renteaftrek van uw hypotheek gedurende 4 jaar Indien u een kavel koopt is het nog steeds mogelijk om gedurende 4 jaar van een dubbele renteaftrek te profiteren. De eerste 2 jaar op uw nieuwe woning in aanbouw en uw bestaande woning. De volgende 2 jaar op uw nieuwe woning en uw oude woning. 6. Energiezuinig Het dak, gevels en vloeren van een nieuwbouwwoning zijn veel beter geïsoleerd dan in een bestaande woning.

De nieuwbouwwoningen die na 2011 zijn ontwikkeld voldoen minimaal aan het energiezuinige label A++. Hierdoor profiteert u dan ook van beduidend lagere energielasten, zeker in vergelijking met een bestaande woning (-25%). 7. Subsidie op energiezuinige woning Energiezuinige huizen zijn beter voor het milieu en goedkoper. Vanuit de overheid wordt de toepassing naar energiezuiniger en duurzamer woningen gestimuleerd middels allerlei soorten regelingen. Denk hierbij aan subsidieregelingen voor zonnepanelen en isolatie. 8. Aangename temperatuur, vernieuwende technieken Steeds vaker worden nieuwbouwwoningen uitgerust met energiezuinige vloerverwarming, waardoor u een aangenamere temperatuur heeft en bovendien meer inrichtingsvrijheid en ruimte in uw woning. U kunt in deze tijd ook gebruik maken van de nieuwere technieken zoals warmtekoppelingen en koude-/warmte opslag. 9. Gezond en veilig U kunt uw woning direct voorzien van energiezuinige ventilatiesystemen voor een gezondere leefomgeving, professioneel rookalarm en inbraakwerend hang- en sluitwerk is iets wat standaard wordt meegenomen in deze tijd. 10.Uw eigen droomwoning Last but not least kunt u op deze manier echt uw eigen droomwoning creëren, met de exacte architectonische uitstraling die bij u past, een woning helemaal ingedeeld naar eigen ontwerp, materialen en afwerkingsniveau wat bij u past. Nu verantwoord investeren in nieuwbouw geeft perspectief op rendement in de toekomst. Bovendien is een droomwoning bouwen leuk. Wij wensen u veel bouwplezier en nodigen u van harte uit om met ons de mogelijkheden te bespreken.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Architect / Ontwerpbureau


Centraal stofzuigsysteem


Kelders


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning

Vergelijkbare bouwkavels