Landbouwlaan Berghem

Geplaatst door: Van der Krabben makelaardij

Specificaties

Prijs vanaf:
€173.181
Prijs tot:
€ 173.181
Oppervlakte vanaf:
645 m2
Oppervlakte tot:
645 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Zelf bouwen met erfpacht! Ook voor u mogelijk. Erfpacht is het recht om het eigendom (de bouwkavel) van de gemeente voor een bepaalde periode te gebruiken tegen betaling van een canon. De gemeente Oss geeft de bouwkavel in erfpacht uit voor onbepaalde tijd. Aan het gebruik door u als erfpachter stelt de gemeente een aantal voorwaarden. Deze voorwaarden zijn vastgelegd in de ‘Algemene Erfpachtvoorwaarden voor woningbouw van de gemeente Oss 2014’ en in de erfpachtovereenkomst. De erfpachter kan binnen de grenzen van het bestemmingsplan zelf besluiten nemen over het gebruik van de bouwkavel, de gemeente heeft over de bouwkavel geen beschikking meer. De gemeente blijft wel gedurende de erfpachtperiode eigenaar van de grond, maar u hebt als erfpachter te allen tijde het recht om de grond te kopen van de gemeente.

Voordelen:

• Lagere woonlasten: De maandelijkse woonlasten zijn, ten opzichte van hypotheeklasten, lager.

• Minder hypotheek nodig: De hypotheek regels zijn aangescherpt. Dit betekent dat niet iedereen een hypotheek voor het gewenste bedrag kan krijgen. Vooral starters en zzp-ers hebben hiermee te maken. Door de bouwgrond te pachten in plaats van te kopen, heeft u minder hypotheek nodig.

• Besteedbaar bedrag voor woning neemt toe: Neemt u de grond in erfpacht, dan neemt het resterende besteedbaar bedrag aan hypotheek voor de woning toe.

• Nationale Hypotheek Garantie (NHG)*: Blijft uw woning onder de bovengrens van de NHG, dan komt de financiering van uw woning in aanmerking voor NHG. Dit betekent een lagere rente.

• Fiscaal aftrekbaar*: Zowel de hypotheekrente als de erfpachtcanon zijn aftrekbaar van de belasting. Voor een erfpachtcanon loopt dit ook na 30 jaar nog gewoon door.

• De waardedaling van de bouwkavel komt niet voor rekening en risico van de erfpachter. *) we gaan hier uit van een ongewijzigde belastingwetgeving en regelgeving NHG


Nog 1 fraai kavel gelegen in de Piekenhoef aan de Landbouwlaan ! Altijd al zelf willen bouwen? Hier is uw kans!!! In de mooie wijk Piekenhoef in Berghem zijn nog diverse kavels voor zelfbouwers te koop. Variërend in grootte van 456 m2 tot 742 m2. De sublieme ligging nabij het bos en overig groen in de jonge wijk maakt dit een uitgelezen mogelijkheid voor u als zelfbouwer! Bent u geinteresseerd in de mogelijkheden van zelf bouwen? Laat u dan vrijblijvend informeren op ons kantoor met een uitgebreid informatiepakket. Zelf bouwen is leuk. Je hebt immers de mogelijkheid om helemaal je eigen droomhuis te realiseren. Maar soms lopen zelfbouwers ook tegen obstakels aan. Dat kan van alles zijn; van onzekerheid over het procedures bij de koop van een bouwkavel tot vragen over wat je wel en niet mag bouwen. Bijvoorbeeld als je plannen hebt om een huis te bouwen waar je ouders ook bij kunnen wonen of als je wonen en werken wilt combineren. Om je hiermee te helpen, heeft de gemeente Oss de zelfbouw coach in het leven geroepen. De service van deze coach is kosteloos voor mensen die een kavel van de gemeente willen kopen of al hebben gekocht.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.




Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Architect / Ontwerpbureau


Centraal stofzuigsysteem


Kelders


Traditionele bouw





Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning

Vergelijkbare bouwkavels