Zwaal

Geplaatst door: Zwaal

Specificaties

Prijs vanaf:
€280.000
Prijs tot:
€ 295.000
Oppervlakte vanaf:
910 m2
Oppervlakte tot:
917 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
2

Project omschrijving

Geheel naar eigen smaak bouwen op een centraal en groen gelegen kavel aan de voet van Rotterdam? Dat is mogelijk op één van de ruime bouwkavels aan de Schulpweg 450 te Rotterdam. De kavels zijn gelegen aan een rustige weg midden in het groen. De locatie is zowel met openbaar vervoer als met autoverkeer zeer goed bereikbaar. Zowel het centrum van Rotterdam als natuurgebied de ‘Oude Maas’ zijn met de auto bereikbaar binnen 15 minuten.

Vraagprijzen bouwkavels: - Kavel 910 m2 € 280.000,-- k.k. - Kavel 917 m2 € 295.000,-- k.k. Specifieke informatie bouwkavels Er zijn twee bouwkavels beschikbaar van 910 m2 en 917 m2 gelegen aan de Schulpweg 450 te Rotterdam. De kavel van 917 m2 is direct aan het water gelegen. De bebouwing op de kavels kan binnen het bestemmingsplan geheel naar eigen initiatief worden uitgevoerd. Op de kavels geldt de bestemming wonen, waarbij ook een combinatie met een aan huis gebonden bedrijf mogelijk is. In onderstaande tekeningen wordt een impressie weergeven van de mogelijkheden tot bebouwing. Voor deze schetsontwerpen is door de gemeente reeds goedkeuring gegeven.

Zodoende kunt u enige impressie krijgen van de vele mogelijkheden. Ook eenlaagse bebouwing is op het perceel toegestaan, zodat u een gelijkvloerse woning kunt bouwen. Meer informatie betreffende het bestemmingsplan kunt u bij ons aanvragen! Uw eigen sfeervolle dijkwoning met een diepe achtertuin aan het water? U kunt hier uw hart ophalen door dit geheel naar uw eigen smaak te bouwen! Het inspiratie ontwerp laat een statige dijkwoning zien met ruimte voor een souterrain met inpandige garage en tuinkamer, op dijkniveau een etage met keuken met zicht over uw diepe tuin, woonkamer met vide naar de tuinkamer en separate praktijkruimte of kantoor aan huis. Op de verdieping zijn 3 ruime slaapkamers met 2 badkamers in het inspiratie-ontwerp opgenomen. De woning is op circa 6 meter van de dijk ontworpen, zodat u aan de voorzijde voldoende afstand van de weg kunt houden. Dit is een indicatie van de mogelijkheden op het perceel dat reeds door de gemeente is getoetst

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning

Vergelijkbare bouwkavels