Bouwkavel in Sint Odiliënberg - Reutje

Geplaatst door: Particulier

Specificaties

Prijs vanaf:
€99.000
Prijs tot:
€ 99.000
Oppervlakte vanaf:
415 m2
Oppervlakte tot:
415 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

De bouwkavel van circa 20,35 x 20,35 meter ligt midden in het gehucht Reutje in het buitengebied van Sint Odiliënberg (gemeente Roerdalen, Midden-Limburg), op circa 100 meter afstand van het bos en fraaie landerijen. Een buitenkans voor liefhebbers van ruimte en rust. Dicht bij de natuur, maar toch met voorzieningen, waaronder winkels en scholen, op korte afstand. De snelwegen A2 en A73 liggen op ± 12 autominuten afstand. Op dezelfde afstand ligt de stad Roermond met haar sfeervolle stadscentrum, gezellige pleinen en vele winkels, inclusief een Designer Outlet Centre. De Maas en de vele waterplassen in de omgeving van Roermond bieden volop mogelijkheden tot watersport of anderzijds recreëren. Ook in de directe nabijheid ligt het Nationaal Park “De Meinweg” waar men heerlijk kan wandelen, fietsen en paardrijden.

Op de betreffende kavel aan de Reutjesweg staat nog een woonhuis met schuurtje (nr. 76), dat gesloopt moet worden. De sloop kan in onderling overleg worden geregeld. De kavel is te koop voor € 99.000 excl. sloopkosten en excl. kosten koper Op verzoek is er al een principebesluit genomen door de gemeente Roerdalen voor het bouwen van een nieuw vrijstaand woonhuis.

In foto 1 is een modelwoning ingetekend.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Kelder onder je woning Keuken nieuwbouwwoning Welke vloer in je nieuw woning

Vergelijkbare bouwkavels