Vlierden (Deurne)

Geplaatst door: Ruimte voor Ruimte

Specificaties

Prijs vanaf:
€200.000
Prijs tot:
€ 299.000
Oppervlakte vanaf:
700 m2
Oppervlakte tot:
1500 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
5

Project omschrijving

Een vrije bouwkavel in Vlierden De riante kavels die Ruimte voor Ruimte aanbiedt, liggen ten zuidwesten van de dorpskern van Vlierden. De ligging aan een lint met daarachter het buitengebied, maakt dat uw woonbeleving hier uitgesproken landelijk en groen is. De vijf kavels variëren in grootte van circa 700 m2 tot 1.500 m2. Het plangebied ligt in de oksel van twee rustige wegen. De Brouwhuisweg is de lokale verbindingsweg tussen Brouwhuis en Vlierden. De Belgerenseweg verbindt de kom van Vlierden met het buurtschap Belgeren.

De omgeving van het plangebied vormt de overgang van dorp naar buitengebied dat bestaat uit open agrarisch landschap. Die landelijkheid is bepalend voor de heerlijke sfeer die u hier ervaart. Door de ligging aan een lint wordt er geen nieuw openbaar gebied aangelegd. Alle kavels worden ontsloten langs de bestaande wegen met prachtige zomereiken. De drie noordelijke woningen zijn georiënteerd op de Brouwhuisweg. Hiertussen ligt een bestaande woning, die grenst aan de woningen die worden ontsloten via de Belgerenseweg. Deze kavels zijn met een oppervlakte van bijna 1.500 m² wat groter dan de kavels aan de Brouwhuisweg.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning

Vergelijkbare bouwkavels