West Vlisterdijk, Vlist, Zuid Holland

Geplaatst door: Particulier

Specificaties

Prijs vanaf:
€275.000
Prijs tot:
€ 275.000
Oppervlakte vanaf:
930 m2
Oppervlakte tot:
930 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Zelf uw eigen droomhuis aan het prachtige riviertje de Vlist mogen bouwen, volgens uw persoonlijke woonwensen. Een project vol spannende keuzes en unieke kansen met als resultaat een woning naar eigen wens.

De bouwkavel is gelegen aan het kronkelende riviertje de Vlist dat de grens vormt tussen de Lopiker- en Krimpenerwaard. U ziet dat het nog bestaat, rust en ruimte middenin de randstad. Met Rotterdam, Utrecht en Den Haag op maar 30 autominuten en Gouda op 5 autominuten afstand.

De kavel heeft een oppervlakte van circa 930 m². Er mag één vrijstaande woning gebouwd worden met een inhoud van 700 m³. De maximale goothoogte bedraagt vier meter en de maximale bouwhoogte tien meter. Bijgebouwen/aanbouwen en overkappingen zijn toegestaan tot maximaal 100 m². De maximale goothoogte bedraagt drie meter en de maximale bouwhoogte zes meter.

De huidige opstallen worden op kosten van de verkoper gesloopt.

In de toekomst wordt er nog een tweede kavel aangeboden.

Achter de bouwkavels is er bovendien nog de mogelijkheid tot aankoop van extra grond voor bijvoorbeeld het hobbymatig houden van paarden.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Architect / Ontwerpbureau


Centraal stofzuigsysteem


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Kelder onder je woning Keuken nieuwbouwwoning Welke vloer in je nieuw woning

Vergelijkbare bouwkavels