Vrij Wonen aan de Plasweg fase 2

Geplaatst door: Gouwestad Makelaardij

Specificaties

Prijs vanaf:
€269.000
Prijs tot:
€ 319.000
Oppervlakte vanaf:
841 m2
Oppervlakte tot:
1176 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
8

Project omschrijving

Start verkoop zaterdag 2 september Op zaterdag 2 september start de verkoop van 8 nieuwe woonkavels in project Vrij wonen aan de Plasweg. Van 13.00 tot 15.00 uur bent u van harte welkom op de locatie. Wij zullen u dan volledig informeren over het project en de bebouwingsmogelijkheden. U kunt zich inschrijven voor één van de kavels. De inschrijfperiode sluit op zaterdag 9 september. Omschrijving De locatie van VRIJ Wonen is perfect.

Het is dé ideale uitvalsbasis voor mensen die royaal willen wonen, maar toch ook snel op het werk of op school willen zijn. Direct gelegen aan de snelwegen A12 en A20 bent u binnen no time in de vier grote steden, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Een stad met een dorpse sfeer Waddinxveen is een stad maar tegelijkertijd nog een dorp in de goede zin van het woord. Dat komt onder andere door de grote hoeveelheid groen, de kleinschalige wijken met een landelijk karakter en de sfeer die zich nog het best laat omschrijven als gemoedelijk. Hier vindt u alles wat het leven zo aantrekkelijk maakt. Een hapje of drankje in een van de gezellige restaurants, winkelen in het gezellige, moderne winkelcentrum of genieten van het Groene Hart, waar Waddinxveen middenin ligt. Alles voor de kinderen Voor kinderen is Waddinxveen een heerlijke plek om op te groeien. Logisch, want er zijn veel veilige speelmogelijkheden. En als u een basisschool voor uw kroost moet uitzoeken is er meer dan genoeg keuze. Immers, in nagenoeg alle wijken van Waddinxveen is er openbaar en Christelijk basisonderwijs, dat allemaal bekend staat om het goede niveau en de grote persoonlijke aandacht voor uw kind.

Behalve voldoende basisscholen heeft Waddinxveen bovendien een prima middelbare school: het Coenecoop College. Dit is een moderne scholengemeenschap met gymnasium, atheneum, havo, mavo en vmbo-klassen. De school groeit in haar regionale functie, staat goed aangeschreven en biedt leerlingen volop de kans om zich internationaal te oriënteren en te ontwikkelen. Wonen in Waddinxveen legt dus in alle opzichten een basis voor een goede toekomst. Met een bloeiend verenigingsleven Bij een ‘stads’ dorp hoort natuurlijk een bloeiend verenigingsleven. Waddinxveen beschikt dan ook over tal van verenigingen variërend van toneelvereniging tot bridgevereniging. En daarnaast heeft de gemeente voor bijna elke tak van sport wel een sportvereniging. en overal dichtbij Waddinxveen is dé ideale uitvalsbasis voor mensen die royaal willen wonen, maar toch ook snel op het werk of op school willen zijn. Direct gelegen aan de snelwegen A12 en A20 bent u binnen no time in de vier grote steden, zowel met de auto als met het voor de deur gelegen openbaar vervoer.Deze unieke ligging verklaart, samen met het prachtige woonaanbod de aantrekkingskracht van Waddinxveen. VRIJ Wonen wordt een kleinschalige woonwijk buurt die grenst aan Mooi Wonen.

De bijzondere buurt wordt door wooneilanden gevormd. Door de realisatie van riante waterpartijen en het vele groen krijgt het nieuwe wijkje een haast parkachtige setting. De kavels van Vrij Wonen liggen op eilanden variërend in grootte van 841 vierkante meter tot 1176 vierkante meter. De kavels worden aan drie zijden omringd door water en hoe dit wooneiland wordt bepaal je helemaal zelf. Vanaf de met prachtige bomen omlijnde Plasweg bereikt u de kavel via een dijkje. De ruim 22 meter diepe kavels bieden u een zee aan mogelijkheden, kiest u voor een grote tuin langs de gezellige Plasweg om te kunnen genieten van de in het avondzon langskomende fietsers en wandelaars of geniet u liever wat meer privé van de zomeravond barbecue? Op de royale kavels van Vrij Wonen kan het allemaal. Om het u makkelijk te maken heeft onze architect al een aantal voorbeeldontwerpen uitgewerkt, die u in samenwerking met hem aan uw wensen kunt aanpassen. Maar uiteraard staat het u volledig vrij om in samenwerking met uw eigen architect zelf uw (landelijke) ontwerp te realiseren. De bouwvoorschriften De woningen moeten worden voorzien van een schuine kap, de maximale goothoogte bedraagt 6 meter en de maximale nokhoogte 10 meter. De inhoud van de bebouwing, exclusief vergunningsvrije bouwwerken en bijgebouwen, mag niet meer bedragen dan 750 m3.

De afstand tot de zijdelingse perceelsgrens mag hierbij niet minder bedragen dan 4 meter. Parkeren heeft plaats op eigen terrein; Groot bijgebouw mogelijk 125 m² bij vrijstaande en halfvrijstaande woningen op bouwpercelen groter dan 750 m²; 150 m² bij vrijstaande en halfvrijstaande woningen op bouwpercelen groter dan 1000 m²; In de totale oppervlakte is een gedeelte water inbegrepen. Het water is zichtbaar op het betreffende kavelpaspoort.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning

Vergelijkbare bouwkavels