Schuurwoning

Geplaatst door: Bureau AAP.

Specificaties

Prijs indicatie
€ 455.000
Woning type:
Boerderijstijl
Bouw methode:
Houten woningen
Oppervlakte:
260 (naar wens)

Project omschrijving

Bent u geïnteresseerd in deze moderne schuurwoning of heeft u zelf bouwplannen, maar met een totaal ander ontwerp? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend woonconsult door onderstaand formulier in te vullen.

U kunt bij ons terecht voor het ontwerp van uw droomhuis, van de eerste schets tot aan de oplevering. Wij ontwerpen en begeleiden het bouwproces van schetsontwerp tot en met de oplevering van uw woning. Door onze jarenlange ervaring kennen wij het bouwproces heel goed en ontzorgen wij u hierbij volledig! Neem gerust contact met ons op, of kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We helpen u graag bij het verwezenlijken van uw (ver)bouwplannen. Vertel ons uw wensen aangaande uw (ver-)bouwplannen en wij gaan graag de uitdaging aan om dit te vertalen in een uniek en realiseerbaar ontwerp.

Omdat een woning bouwen of verbouwen een intensief traject is, snappen we het belang van een overzichtelijk proces met één aanspreekpunt. Mocht u naar aanleiding van het kennismakingsgesprek vertrouwen hebben in een vruchtbare samenwerking, dan maken we graag voor u een persoonlijk op maat gemaakt advies met concept schetsen. Uiteraard afgestemd op uw budget!

Kenmerken

Contact opnemen

Via onderstaand formulier kunt u vrijblijvend informatie opvragen bij deze aanbieder.Andere woningen van Bureau AAP.