Betsema Groep

Contact informatie

Betsema Groep
Eigen Haard 25
8561 EX Balk

Over het bedrijf

Betsema Groep, een middelgroot bedrijf met diverse soorten activiteiten binnen de bouwsector, werd opgericht in 1965 in Balk, Friesland. Inmiddels beslaat het werkterrein van het bouwbedrijf voornamelijk Midden-Nederland.  Middels de verschillende onderdelen, Betsema Projecten, Aannemersbedrijf Betsema en Betsema Materieel, levert het bedrijf uiteenlopende diensten als projectontwikkeling, onderaanneming en verhuur van bouwmaterieel. Dagelijks werken er ongeveer 200 vakmannen en -vrouwen voor of in opdracht van Betsema Groep.

Innovatieve en duurzame bouw

Betsema Groep en haar onderdelen onderscheiden zich op de markt door gebruik te maken van innovatieve bouwtechnieken. Tijdens de bouw wordt, wanneer van toepassing, gebruik gemaakt van hefsteigers ter vervanging van de traditionele steigers. Deze steigers bestaan uit een platform dat zich verticaal in de hoogte kan verplaatsen, zodat de vakmensen altijd op de ideale hoogte kunnen werken, en bouwmateriaal gemakkelijk naar boven kunnen transporteren. Dit komt de gezondheid van de medewerkers en de kwaliteit van de bouw ten goede. Deze hefsteigers worden ook door Betsema Groep verhuurd. Daarnaast worden ook andere technieken toegepast voor gezondere, efficiëntere en veiligere arbeidsomstandigheden, zoals de door Betsema Groep ontwikkelde ARBOMORK. Hiermee kunnen bouwstenen zonder kruiwagen verplaatst worden op een mobiel platform, dat ook over steigers voortbewogen kan worden met een kleine elektrische trekker.

Naast goede arbeidsomstandigheden voor de eigen medewerkers, staat ook duurzame en toekomstbestendige bouw hoog in het vaandel bij Betsema Groep. Bij de projecten wordt gestreefd naar een energiezuinig of -neutraal bouwwerk, dat het milieu ontlast en de toekomstige gebruikers voorziet voor de toekomst.

Familiebedrijf met oog voor kwaliteit

Betsema Groep staat onder leiding van Jaap Betsema, de kleinzoon van oprichter Jaap Betsema. Betsema Groep heeft weten uit te groeien van een lokaal metselbedrijf naar een middelgroot bouwbedrijf, waarbij verschillende economische crisissen zijn te doorstaan, door altijd de nadruk te leggen op kwaliteit en zekerheid, geen groei ten koste van alles.

Betsema Groep en alle bedrijfsonderdelen, zoals het overgenomen Delfsma Bouw & Ontwikkeling, zijn gecertificeerd conform VCA**, ISO 9001 en KOMO. Daarnaast is Betsema Groep aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland.


Contact opnemen

Vraag informatie aan bij dit bedrijf.