Logo

METEOR B.V. Ontwerp en Bouw in geheel NEDERLAND

METEOR BV Ontwerpen en bouwen. Waar dromen realiteit worden

METEOR is een landelijk werkende ontwerp- en bouworganisatie en ontwerpt en bouwt met de moderne bouwconstructies van ATLANTA MBS. Deze constructies vormen de basis voor energie-neutrale en kwalitatief hoogwaardige woningen. Meteor kan bogen op ruim 17 jaar ervaring met deze manier van bouwen. 

Wanneer u nog niet exact weet wat u wilt of kunt en mag bouwen, bieden wij u met veel genoegen een inspiratievol en een vrijblijvend advies.  U kunt deze woningen volledig naar uw wensen laten aanpassen of laten bouwen zoals ze worden getoond.

Heeft u eigen ideeën voor uw ideale woningontwerp, maar hebt u nog geen architect of hebt u al een ontwerp laten maken en zoekt u een partij die dat ontwerp voor u kan realiseren en het traject begeleiden? Ook dan bent u bij METEOR op het juiste adres.METEOR B.V. Ontwerp en Bouw in geheel NEDERLAND
Koriander 24
7891 WS Klazienaveen

Voorbeeld woningen

Informatie aanvragen

Via het onderstaande formulier kunt u meer informatie aanvragen.


Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>