Logo

Ruimtekabinet B.V.

Ruimtekabinet is een vooruitstrevende onderneming met een vernieuwende aanpak. Bij Ruimtekabinet zijn we zowel architect als bouwer. Wij zijn ontwerpers en makers van stijlvolle, duurzame en energiezuinige woningen. Op basis van uw wensen en budget gaan wij aan de slag om uw droomhuis te realiseren!

 

Realisatie

Doordat wij bouwen wat we zelf ontworpen hebben, kennen we uw woning door en door. We kennen ieder detail van klein tot groot. Daardoor weten wij als geen ander hoe uw woning in elkaar zit en hoe dat het best gerealiseerd kan worden. Hierdoor hebben we controle over kwaliteit, budget en planning.

 

Wilt u meer weten, uw plannen bespreken of de haalbaarheid van uw project bespreken, neem dan contact met ons op.Ruimtekabinet B.V.
Nieuwe Rijksweg 68K
4128 BN Lexmond

Tel: 0347-700210

Voorbeeld woningen

Informatie aanvragen

Via het onderstaande formulier kunt u meer informatie aanvragen.


Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>