Logo

Boerenlaan 5 9422 JK Smilde , Smilde

€ 298

Beschrijving

Aan de rand van Smilde, grenzend aan een vaarwater, het Kyllotsbos en landerijen, doet de UNIEKE MOGELIJKHEID zich voor om een bouwkavel te kopen van 1.693 m².

De koopsom bedraagt € 298.000,- k.k.

Op de kavel mag één vrijstaande woning worden gebouwd.

Smilde ligt ten zuidwesten van Assen. Samen met Bovensmilde, Hijkersmilde en Hoogersmilde vormt het een kilometers lang lintdorp. Het dorp heeft een uitgebreid winkelcentrum en meerdere scholen. Daarnaast zijn de stadse voorzieningen ook goed te bereiken want vanuit Smilde zijn er goede verbindingen richting Assen, Groningen, Emmen, Drachten en Zwolle. Uitgestrekte natuurgebieden, zoals het Drentsch-Friesche-Wold zijn snel te bereiken. Het Kyllotsbos bevindt zich in de achtertuin.

Ter inspiratie zijn enkele woningtypes getoond. Deze woningtypes zijn aan te passen aan uw wensen.

BELANGRIJKE INFORMATIE:

- De kavel wordt kosten koper (k.k.) aangeboden.

- De kavel wordt leeg geleverd;

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact Lamberink Nieuwbouwmakelaars. Ook voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in het Woonwensfabriek Inspiratiecentrum in Assen bent u bij Lamberink aan het juiste adres.


Aangeboden door:

Lamberink Kavel & Huis

Kenmerken

Plaats Smilde
Provincie Drenthe
Aantal kavels 1 bouwkavels
Prijs € 298
Oppervlakte 1693 m²
Locatie

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.


Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>