Logo

Bouwkavel 6300 M2 +42.600 M2 De Ronde Venen-Utrecht , Middenweg 2, Mijdrecht

Beschrijving

Op dit ogenblik hebben we een unieke stukken grond te koop in de polder 3 KM van de Vinkeveense plassen. -Perceel Middenweg 2, Mijdrecht= 48.900 M2 Inclusief bouwkavel met van 6300 M2 • De kavels zijn gelegen in de gemeente De Ronde Venen globaal tussen Mijdrecht en Uithoorn. De kavels liggen aan de Veldweg/Proostdijerdwarsweg te Waverveen en de Middenweg te Mijdrecht. De infrastructuur in de regio is goed verzorgt en door middel van de nabijgelegen snelwegen N201-N196-A2 staat de Ronde Venen in goede verbinding met de andere steden in de Randstad en de rest van het land. LIGGING: -afstand Schiphol is 23 km, Amstelveen 15 Km en Amsterdam -dit perceel is 10 Min. Fietsafstand verwijderd van West-Vinkeveen (Vinkeveense Plassen).

-Voormalige agrarische bedrijfslocatie nu bestemd voor de bouw van één vrijstaande woning in het buitengebied van Mijdrecht De kavel is de voormalige bedrijfslocatie van de boerderij die ter plaatse aan de Middenweg 2 heeft gestaan. Thans staat er nog een al jaren vervallen woning en enkele restanten van schuren en hooiberg. De kavel is geschikt voor herontwikkeling conform het thans geldende bestemmingsplan “Buitengebied-West” van de gemeente De Ronde Venen (vastgesteld op 21 februari 2019) de enkel bestemmingen ”Wonen” en “Tuin-Landschappelijk” en een dubbelbestemming “archeologisch waardevol verwachtingsgebied landbodem categorie 5” (zie www.ruimtelijkeplannen.nl.)

 Er zijn in dezelfde buurt nog meerdere percelen te koop )met de enkel bestemmingen Agrarisch met waarden-Natuurwaarden (Art.4) en een dubbelbestemming waarde “archeologisch waardevol verwachtingsgebied landbodem categorie 5” VERKOOP: • De te verkopen kavels zijn vrij van gebruiksrechten. Wanneer interesse kan U contact opnemen met de advocaat. Er kan ook een bod gedaan worden voor de aankoop van alle percelen +bouwkavel. BIEDEN OP INSCHRIJVING: De geïnteresseerden kunnen via inschrijving een bod uitbrengen.
Naam Advocaat: Mr. J.W. Verhoef Company: Verhoef Advocaat Adres: Schans 25, 1421 Uithoorn 

Via het reactie formulier kunt u informatie opvragen.
Aangeboden door:

MijdrechtXXWaverveen

Kenmerken

Plaats Middenweg 2, Mijdrecht
Provincie Utrecht
Aantal kavels 1 bouwkavels
Oppervlakte 6300 m²
Locatie
  • Aan rustige weg
  • Buiten bebouwde kom
  • Landelijk gelegen
  • Nabij uitvalswegen
  • Vrij uitzicht

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.


Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>