Logo

Bouwkavel Eemdijk 26, 3754 NH Eemdijk , Eemdijk

€ 975.000

Beschrijving

Wij bieden je namelijk op een prachtige locatie in het landelijke maar zeer centraal gelegen Eemdijk op korte afstand van de A-1 en A-28 een bouwkavel aan met veel eigen grond inclusief een riant erf met paardenbak en weiland.
Deze bouwkavel heeft alles in zich om uw woonwensen te kunnen realiseren! Wil jij je eigen droomhuis bouwen in het Buitengebied van de Eempolder ? 

Dan is dit je kans !

Dit unieke stuk bouwgrond is aan de voorzijde gelegen aan een doorgaande weg met 2 km vrij uitzicht over een weilanden gebied en een natuurlijke vijver. Aan de achterzijde heeft u een uniek uitzicht van 5 km tot aan Eemnes

Achter de dijk ligt nog een riant stuk eigen grond van 20.000m2 met een bijgebouw, erf, paardenbak en weiland. De wei wordt gratis onderhouden en kan gecontinueerd worden.

Het woonperceel wordt begrensd door de dijk 883m2 die je als toekomstige bewoner mag gebruiken en waarvoor een bruikleenovereenkomst met het Waterschap is afgesloten.

* Het woonperceel bedraagt 600m2 met daarin een bouwvlak 300m2 voor de woning en aanbouw.

* De woninginhoud mag maximaal 800 m3 zijn.

* De maximale goothoogte is 7 meter. * De maximale bouwhoogte is 11 meter.

* Een eventueel souterrain telt niet mee voor de max. inhoud m3.

Deze ± 350-450m3 [afhankelijk van de woning] kan dus extra toegevoegd worden

In de aanvraag voor het realiseren van een souterrain dient naast de Gemeente ook het Waterschap te worden betrokken.

 * Een eventueel te bouwen serre mag maximaal 4 meter diep zijn.

 * Het bouwvlak voor bijgebouwen bedraagt 150 m2 en ligt op het erf achter de dijk.

* De totale oppervlakte van de bijgebouwen, zoals schuur of garage mag maximaal 150 m2 zijn. Bestaande schuur moet binnen 3 mnd na afbouw woning gesloopt worden. 

* De maximale goothoogte is 3 meter. * De maximale bouwhoogte is 6 meter.

 * De aspirant koper dient een "principeplan" in bij de Gemeente Bunschoten voor de realisatie van de woning en bijgebouwen, deze zal dit toetsen aan het bestemmingsplan.

 * Bij akkoord kan de aspirant koper het plan nader uitwerken tot een aanvraag omgevingsvergunning. Hierin moeten zowel de bouwvergunnuingen als ook de sloopvergunningen aangevraagd worden.

* De sloop van de bestaande opstallen dient door de koper zelf te worden uitgevoerd.

 

Voor een duidelijk overzicht van hetgeen te koop wordt aangeboden verwijzen wij je naar de fotoreportage, de drone video en het kavelpaspoort. 

Voor al je vragen en toelichting op de mogelijkheden kun je contact opnemen met Meerwaerde makelaars.


Omgeving

U woont straks midden in het Buitengebied van de Eempolder.

Deze maakt deel uit van het Nationale Landschap Arkemheen-Eemland.

Eemdijk is een kleine gemeente van 800 inwoners direct aan de Eem. De enige rivier in Nederland met een eigen bron (bij Amersfoort) en monding in Nederland.

De polder is een uitgestrekt oud-Hollands Boerenland met 2000 ha weide en natuurgebied. Hier broeden en overwinteren tientallen soorten weide en trekvogels.

Heerlijk om te wandelen en te fietsen langs de Zuiderzee route en te genieten van de vergezichten die er iedere dag weer anders uit zien.

 

Het ligt 2 km van het gezellige Spakenburg-Bunschoten met zijn pittoreske haven voor de historische bottervloot. Hier zijn ook volop winkels en het gezellige horecaplein, waar ook elke week de markt staat en natuurlijk de beroemde zomermarkten.

Op 5 minuten afstand ligt Het Eemmeer [ 1 van de Randmeren, met directe toegang tot het Ijsselmeer] met een prachtige jachthaven en alle watersportfaciliteiten en een strandje.

Natuurlijk ook in het dorp de twee stadions van de Ijsselmeervogels en Spakenburg.

 

De ligging in de Randstad is ook super centraal. Afstand woning is 5 minuten tot aan de snelweg A1 aansluiting A27/A28 . Baarn 10 min ‘tGooi 15min Amersfoort 20 min Utrecht 30 min Amsterdam 30 min

Binnen 15 minuten loopt u in de uitgestrekte Vuursche bossen op de Heuvelrug

 

Dit soort kavels zijn vele generaties in eigendom van families en komen zelden op de markt. Het biedt een unieke kans voor Landelijk wonen en toch heel centraal.

Uitstekend geschikt voor de paardenliefhebber, andere hobbies en de thuiswerker.

Kijk voor een impressie naar de video van de omgeving.


Aangeboden door:

Ron Weverling

Kenmerken

Plaats Eemdijk
Provincie Utrecht
Aantal kavels 1 bouwkavels
Prijs € 975.000
Oppervlakte 20600 m²
Locatie
  • Buiten bebouwde kom
  • Landelijk gelegen
  • Open ligging

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.


Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>