Logo

Burgemeester Slanghenstraat - Hoensbroek , Hoensbroek

€ 135.000 Prijs op aanvraag

Beschrijving

Te koop 1 vrije bouwkavel, 1195 m2 scherp geprijsd € 135.000,- . In Zuid-Limburg. Gelegen aan rustige weg. Maakt deel uit van het bestemmingsplan Burg. Slanghenstraat in de gemeente Heerlen sectie U331, stadsdeel Hoensbroek. Goede voorzieningen (scholen, zwembad, bibliotheek en winkels) op loopafstand. U zoekt u een dorpse ligging (rust, ruimte) in een groene stedelijke omgeving voor de bouw van uw eigen huis met een natuur wandelgebied voor de deur en een goede bereikbaarheid (ca. 5 min afstand van autosnelweg A76) Maastricht en enkele mooie buitenlandse steden (o.a. Aken, Luik) en natuurgebieden (Eifel/ Ardennen) binnen 1/2 uur rijden.

Voor verdere info kunt U contact opnemen via onderstaand contact formulier.

 


Aangeboden door:

Particulier

Kenmerken

Plaats Hoensbroek
Provincie Limburg
Aantal kavels 1 bouwkavels
Prijs € 135.000
Prijs vanaf € 157.300
Prijs tot € 157.300
Oppervlakte 1195 m²
Oppervlakte vanaf 1050 m²
Oppervlakte tot 1150 m²
Locatie
  • Aan rustige weg
  • Buiten bebouwde kom
  • Dicht bij centrum
  • In bosrijke omgeving
  • Nabij uitvalswegen

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.


Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>