Logo

Droomkavels Scholtenszathe , Klazienaveen

€ 0 Prijs op aanvraag

Beschrijving

Het project Droomkavels Scholtenszathe bestaat uit 25 (zeer) royale Droomkavels waarop u uw droomhuis kan realiseren in een geweldige natuurlijke omgeving. De landelijk gelegen Droomkavels zijn gesitueerd in een divers natuurgebied in Klazienaveen-Noord, nabij het Landgoed Scholtenszathe.

Het is goed toeven in de omgeving van dit prachtige landgoed, waarvoor in 1998 ruim 300 hectare aan bos is aangeplant met een gevarieerd aantal boomsoorten. De stad Emmen met al haar voorzieningen, zoals winkelcentra en dieren- en attractiepark Wildlands, ligt comfortabel om de hoek, net als vele uitgestrekte natuurgebieden, hunebedden en karakteristieke Drentse dorpjes.

De locatie ligt aan uitstekende uitvalswegen, zoals de A37 en een stukje verderop de A28. In dit fraaie stukje Drenthe wordt u de unieke mogelijkheid geboden om uw eigen droomhuis te realiseren zoals u dit wenst. Het project bestaat uit 20 royale kavels inclusief bosperceel vanaf 8.900 m² en 5 kleinere kavels vanaf 1.900 m². Het plan gaat uit van 3 zones: Wonen in het Lint, Wonen aan het Scholtenskanaal en Wonen aan het open landschap. 

Vraag vrijblijvend informatie op.


Aangeboden door:

VandenBrink Onroerend Goed

Kenmerken

Plaats Klazienaveen
Provincie Drenthe
Aantal kavels 3 bouwkavels
Prijs vanaf € 322.500
Prijs tot € 326.300
Oppervlakte vanaf 9335 m²
Oppervlakte tot 10370 m²
Locatie
  • Aan water
  • Landelijk gelegen
  • Nabij uitvalswegen
  • Open ligging
  • Vrij uitzicht

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.


Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>