Logo

Bouwgrond Enzelenzerlaan 2 , Garrelsweer

€ 399.000

Beschrijving

XXL-BOUWKAVEL *BUITEN BEBOUWDE KOM *NABIJ GRONINGEN-STAD

Een unieke mogelijkheid wordt nu door ons makelaarskantoor aangeboden: Deze prachtige BOUWKAVEL van maar liefst ca. 13.395m2 groot. Gelegen buiten de bebouwde kom, op ca. 18 km van de stad-Groningen gelegen en op ca. 6 km van Appingedam. Een mooie mogelijkheid om, binnen de eisen van welstand etc., een gasloze, duurzame en bevingbestendige nieuwbouwwoning naar eigen wens te kunnen realiseren. Daarbij ruimte te over voor het houden van paarden en/of ander (klein) vee of tuinieren in optima forma. De dichtstbijzijnde plaats met vele dagelijkse voorzieningen is Loppersum, op ca. 4 km afstand. Aldaar ook het treinstation richting de stad-Groningen-Delfzijl. Een bushalte is op loopafstand aanwezig.

De gemeente Eemsdelta staat open om een gesprek aan te gaan met de koper over de mogelijkheden tot het splitsen van de bouwkavel, in 2 separate bouwkavels. Over een mogelijke bestemming voor bedrijvigheid staat de gemeente niet open. De verkoper wil de bouwkavel enkel in zijn geheel verkopen (dus niet gesplitst).


Aangeboden door:

Kamp & Koolhof Makelaars

Kenmerken

Plaats Garrelsweer
Provincie Groningen
Aantal kavels 1 bouwkavels
Prijs € 399.000
Oppervlakte 13395 m²
Locatie
  • Beschutte ligging
  • Vrij uitzicht

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.

Wilt u nog meer informatie aanvragen?

Op de kavel wilt u ook uw droomhuis bouwen. Bij onderstaande bedrijven kunt u vrijblijvend informatie opvragen. Wil u dat niet druk dan kunt u onder op op verzenden klikken.

Bouwbedrijven


Domotica


Kelders


Vloerisolatie


Zwembadbouwers
Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>