Bouwgrond Enzelenzerlaan 2 Garrelsweer

Kavel omschrijving

XXL-BOUWKAVEL *BUITEN BEBOUWDE KOM *NABIJ GRONINGEN-STAD

Een unieke mogelijkheid wordt nu door ons makelaarskantoor aangeboden: Deze prachtige BOUWKAVEL van maar liefst ca. 13.395m2 groot. Gelegen buiten de bebouwde kom, op ca. 18 km van de stad-Groningen gelegen en op ca. 6 km van Appingedam. Een mooie mogelijkheid om, binnen de eisen van welstand etc., een gasloze, duurzame en bevingbestendige nieuwbouwwoning naar eigen wens te kunnen realiseren. Daarbij ruimte te over voor het houden van paarden en/of ander (klein) vee of tuinieren in optima forma. De dichtstbijzijnde plaats met vele dagelijkse voorzieningen is Loppersum, op ca. 4 km afstand. Aldaar ook het treinstation richting de stad-Groningen-Delfzijl. Een bushalte is op loopafstand aanwezig.

De gemeente Eemsdelta staat open om een gesprek aan te gaan met de koper over de mogelijkheden tot het splitsen van de bouwkavel, in 2 separate bouwkavels. Over een mogelijke bestemming voor bedrijvigheid staat de gemeente niet open. De verkoper wil de bouwkavel enkel in zijn geheel verkopen (dus niet gesplitst).

Kenmerken

Aangeboden door: Kamp & Koolhof Makelaars .
Plaats Garrelsweer
Provincie Groningen
Aantal kavels 1 bouwkavel
Prijs € 399.000
Oppervlakte 13395 m²
Kenmerken
  • Beschutte ligging
  • Vrij uitzicht

Meer informatie aanvragen

Wilt u ook informatie aanvragen bij onze partners?

Architectenbureaus
Selecteer alle brochures
Badkamers
Selecteer alle brochures
Betonvloeren
Selecteer alle brochures
Domotica
Selecteer alle brochures
Huizenbouwers
Selecteer alle brochures
Interieurarchitecten
Selecteer alle brochures
Kelders
Selecteer alle brochures
Keukens en inbouwapparatuur
Selecteer alle brochures

Bouwkavel Alert

KAVEL ALERT: meld je nu aan en ontvang de nieuwe kavels in de provincie naar keuze!

Meld je aan

Aanbevolen bouwkavels

Voorbeeldwoningen

Bouwkavels Online

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.