Logo

Hommelsedijk - Heeswijk-Dinther , Heeswijk-Dinther

Vanaf € 349.000

Beschrijving

Je eigen droomhuis bouwen. 2 unieke bouwkavels op toplocatie voor het oprichten van een royale vrijstaande woning met bijgebouw of garage. De tuin ligt op het zuiden en grenst aan een meertje. Deze bouwkavels zijn gelegen aan de Hommelsedijk en worden uitgegeven in het kader van de ruimte voor ruimteregeling, wat betekent dat de woning 1000 m3 en het bijgebouw 100 m2 mag bedragen.

De bouwkavels zijn fraai gelegen aan de rand van het dorp op korte afstand van scholen, sportvelden, huisartsenpraktijk en het centrum. Je wandelt of fietst zo de natuur in. In het dorp treft u alle noodzakelijke dagelijkse voorzieningen aan zoals supermarkten, slager, bakker, drogisterijen, kapper etc. Heeswijk Dinther ligt zeer centraal. Uden en Veghel zijn met de auto binnen 15 minuten te bereiken en binnen een half uurtje staat men midden in het centrum van ’s-Hertogenbosch of Eindhoven. Ook de belangrijkste verkeersaders A2 en A50 zijn vanuit Heeswijk-Dinther makkelijk en snel te bereiken. Het openbaar vervoer is in Heeswijk-Dinther uitstekend geregeld.

BELANGRIJK : GOOGLE EARTH KLOPT NIET, DE STALLEN DIE HIER OP STAAN ZIJN GESLOOPT.!!!

Meer informatie over deze bouwkavel


Aangeboden door:

Sjefri van Esch

Kenmerken

Plaats Heeswijk-Dinther
Provincie Noord-brabant
Aantal kavels 2 bouwkavels
Prijs vanaf € 349.000
Prijs tot € 349.000
Oppervlakte vanaf 1780 m²
Oppervlakte tot 1780 m²
Locatie
  • Aan water
  • Buiten bebouwde kom
  • Dicht bij centrum
  • In bosrijke omgeving
  • Landelijk gelegen
  • Nabij uitvalswegen
  • Open ligging
  • Vrij uitzicht

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.

Wilt u nog meer informatie aanvragen?

Op de kavel wilt u ook uw droomhuis bouwen. Bij onderstaande bedrijven kunt u vrijblijvend informatie opvragen. Wil u dat niet druk dan kunt u onder op op verzenden klikken.

Bouwbedrijven


Domotica


Kelders


Vloerisolatie


Zwembadbouwers
Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>