Middenakker

Geplaatst door: Teer Makelaars

Specificaties

Prijs vanaf:
€689.000
Prijs tot:
€ 689.000
Oppervlakte vanaf:
545 m2
Oppervlakte tot:
545 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Deze mooie locatie ligt vlakbij natuur, het gezellige centrum van Alkmaar, authentieke dorpjes, heerlijk schone stranden en historische polderlandschappen. Landelijk wonen in de stad, het kan in Vroonermeer Noord. Deze vrijstaande woning wordt op een riante kavel gerealiseerd en heeft een prachtig uitzicht over de Vroonerplas. De woning wordt in overleg met de koper gebouwd en aan de hand van uw wensen afgebouwd. Op de begane grond bevindt zich de riante woonkeuken, woonkamer, bijkeuken en berging/garage. De eerste verdieping biedt ruimte aan 4 slaapkamers en de badkamer. Er is een vaste trap naar de tweede verdieping waar de zolder zich bevindt.

Aan de achterzijde is de ruime tuin gelegen op het zonnige zuiden. Het is mogelijk om een veranda, extra serre of riante uitbouw aan de woning te realiseren. Alle wensen van de koper kunnen worden meegenomen in het bouwtraject. Met de aannemer kan het eventuele meer- en minderwerk besproken worden. De verkoper verzorgt de levering van de grond, het vergunningstraject en de uiteindelijke bouw van de woning. De omgevingsvergunning is reeds verleend.

Vroonermeer Noord wordt een rustige, groene en duurzame wijk en met veel fantastische speelmogelijkheden voor kinderen. Op het grondgebied van de gemeente Langedijk, tussen de Gedempte Veert in Sint Pancras en de huidige Vroonermeerweg komt een grote waterplas. Aan de westkant, langs de Schagerweg (N245), komt een groene landschappelijke recreatieve strook die tevens als geluidsbarrière voor de N245 dient. Een wijk met veel groen, veel water en een grote variatie aan woningen. Aan de rand van het plan Vroonermeer Noord is een gezondheidscentrum aanwezig met in eerstelijns gezondheidsvoorzieningen. Ook komt er een basisschool. Daarnaast zijn een kinderopvang en een peuterspeelzaal opgenomen in de plannen.

Winkels en supermarkten zijn dichtbij in winkelcentrum De Mare in Alkmaar Noord en in Sint Pancras.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels