Duin

Geplaatst door: Gemeente Almere

Specificaties

Prijs vanaf:
€207.500
Prijs tot:
€ 228.000
Oppervlakte vanaf:
200 m2
Oppervlakte tot:
222 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
16

Project omschrijving

Waai uit op het strand, maak een boswandeling of pak een terrasje: bouw jouw eigen droomhuis in Duin, een nieuwe wijk aan het IJmeer. Het buurtje in Almere Poort voelt als een vakantieoord, maar Utrecht en Amsterdam zijn - met de A6 en A27 om de hoek - dichtbij. Dat maakt Duin een hele fijne uitvalsbasis. In Boomrijk zijn nog 16 kavels beschikbaar om jouw droomwoning te bouwen. De buurt is fris, groen en wat besloten; een mooie afwisseling op de omliggende duinen. Gelegen in het oorspronkelijke Muiderbos, dat wordt getransformeerd tot een boomrijk woonlandschap.

De mooie, volgroeide, bruikbare bomen worden zoveel mogelijk behouden en nieuwe aanplant wordt toegevoegd. In Duin woon je in het bos- en duinlandschap. Spot vossen en reeën vanuit je achtertuin, die op natuurlijke wijze overloopt in het gebied. Ideaal, voor wanneer je - zonder al te veel tuinonderhoud - liefst ín de natuur woont. Het gebied is bovendien ideaal voor de watersportliefhebber, want het IJmeer ligt op steenworp afstand.

Zo stap je bij een fijne wind binnen no-time aan boord van je zeilboot of laat je al snel je surfplank te water.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Huisliften


Kelders


Traditionele bouw


Vloerisolatie


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Huisliften Kelder onder je woning Keuken informatie Vloerisolatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels