Landgoed Verboom

Geplaatst door: menno

Specificaties

Prijs vanaf:
€695.000
Prijs tot:
€ 875.000
Oppervlakte vanaf:
1750 m2
Oppervlakte tot:
1750 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
4

Project omschrijving

Landgoed Verboom wordt een prachtig ingericht terrein. Met een grote diversiteit aan bomen en planten. Niveauverschillen tussen verschillenden soorten groenplateaus. En met bruggetjes over waterpartijen en een gemeenschappelijke oprijlaan. Het terreinontwerp is gemaakt door het landschappelijke architectenbureau Strootman Landschapsarchitecten, een bureau met naam. Verscheidene spraakmakende opdrachten gingen aan Landgoed Verboom vooraf. Onlangs benoemde staatsecretaris Martijn van Dam directeur en eigenaar Berno Strootman tot Rijksadviseur Fysieke Leefomgeving. Landgoed Verboom maakt deel uit van de polder Oudshoorn, een gebied met sterke landschappelijke kwaliteiten.

De gemeente Alphen aan den Rijn heeft de ambitie uitgesproken de polder te laten doorgroeien tot een recreatief hoogwaardig gebied waar onder andere wandelaars welkom zijn. Landgoed Verboom versterkt het gebied nog verder. Laat uw eigen landhuis bouwen op een landschappelijk terrein van circa 1750 m2.

Te koop vanaf €695.000 tot €875.000. Op nog geen 30 minuten van de grote steden Leiden, Den Haag en Rotterdam en tegen Alphen aan den Rijn aan. Weg van stress en drukte, maar met de voorzieningen van de stad dichtbij. Vervul uw eigen woondroom in deze oase van rust en ruimte. Dit is een woonkans zoals maar weinigen zich voordoen. Niet zo heel vaak krijgen gelijkgestemden de kans om een landgoed op te bouwen, waarin zowel vrijheid als gemeenschapszin centraal staan.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Domotica


Houtskelet bouw


Huisliften


Kelders


Traditionele bouw


Vloerisolatie


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Huisliften Kelder onder je woning Keuken informatie Vloerisolatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels