Wonen aan de Amstel - Amstelveen

Geplaatst door: Particulier

Specificaties

Prijs vanaf:
€498.000
Prijs tot:
€ 498.000
Oppervlakte vanaf:
700 m2
Oppervlakte tot:
700 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Bouwkavel in Amstelveen aan de Amsteldijk Zuid. Op deze prachtige locatie aan de Amstel vindt u dit perceel waarop u uw eigen woonhuis kunt bouwen. Het perceel is 700 m² groot en is vrij gelegen met zowel uitzicht over rivier de Amstel als over de weilanden van de Bovenkerkerpolder. De ligging van het perceel is bijzonder: vrij en landelijk maar toch centraal gelegen in de Randstad. Dit is een buitenkans om uw droom te realiseren.

Op het perceel aan de Amsteldijk Zuid 201 staat nu nog een oud woonhuis dat gesloopt mag worden. Conform de richtlijnen in het bestemmingsplan van de gemeente Amstelveen kan er een nieuw woonhuis van circa 10 bij 12 meter gebouwd worden. Daarnaast is er nog de mogelijkheid voor bijgebouwen (garage / schuur).

Een bouwer die u terzijde kan staan bij het bouwen van een nieuwe woning op dit perceel is Selekthuis. SelektHuis verzorgt advies, ontwerp en uitvoering van uw woningbouw. Zij zijn gespecialiseerd in traditionele bouw voor de particuliere markt en werken louter met eigen vakkundig personeel. Hierdoor is hun betrokkenheid groter en uw investering vaak kleiner.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels