Project kavels't Laantje

Geplaatst door: HBC Planontwikkeling

Specificaties

Prijs:
Verkocht
Oppervlakte vanaf:
920 m2
Oppervlakte tot:
1350 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
5

Project omschrijving

Altijd al een grote woning willen bouwen maar liet het bestemmingsplan dat niet toe? Grijp dan uw kans. Aan de rand van Angerlo, nabij de Oude IJssel, biedt HBC Planontwikkeling de mogelijkheid om uw eigen droomhuis te (laten) ontwerpen en realiseren. Omdat voor dit project geen architecten- en aannemersverplichting geldt, bent u vrij in uw aanpak! Uiteraard adviseren en begeleiden wij u graag bij het ontwerp en de bouw van uw woning.

Zoals ook in de brochure is opgenomen, werkt HBC Planontwikkeling samen met een bouwbedrijf om u een scala aan mogelijkheden te bieden zodat uw droomhuis werkelijkheid kan worden. Deze voorbeeldwoningen dienen om u meer inzicht te geven in de mogelijkheden en vormen geen enkele verplichting tot opdrachtverlening aan deze bouwonderneming. Wel zijn wij er van overtuigd u hiermee passende en concurrerende woningplannen te hebben voorgesteld. Wij hebben voor u een selectie gemaakt om u inzicht te geven in de totaalprijs van de combinatie woning met bouwkavel. Het afwerkingsniveau van de woningen is zonder meer volledig te noemen, alleen de keuken is niet meegenomen in de basis.

Een voorbeeld: - "Een gezellig landhuis" op bouwkavel 2 kost compleet € 431.000,- VON. - "Rijk gedetailleerd" op bouwkavel 3 kost compleet € 515.000,- VON. Bestemmingsplan Het bestemmingsplan is onherroepelijk vastgesteld. Voor de bebouwing zijn zogenaamde ‘kavelpaspoorten’ opgesteld: •De kavelgrootte varieert tussen de circa 920 m2 en de circa 1.350 m2 •Het bouwoppervlak voor de woning bedraagt van 160 m2 tot 220 m2 •De maximale goothoogte van de woning is 4,5 meter en de maximale nokhoogte 10 meter •Het bouwvlak voor het bijgebouw is 80 m2 •Het bijgebouw kan aan de woning of vrijstaand worden gebouwd •De maximale goothoogte van het bijgebouw is 3,25 meter en de maximale nokhoogte 5 meter •De realisatie van een kelder is mogelijk •Er dienen 4 parkeerplaatsen op eigen terrein te komen Kavel 1: kavelgrootte circa 1.350 m2 Kavel 2: kavelgrootte circa 920 m2 Kavel 3: kavelgrootte circa 1.100 m2 Kavel 4: kavelgrootte circa 960 m2 Kavel 5: kavelgrootte circa 1.140 m2 Op deze kavels kunt u een zeer grote woning bouwen met een inhoud tussen 1.150 en 1.590 m3, exclusief kelder en bijgebouw van 80 m2.

Kenmerken