Ville Verte

Geplaatst door: Patist Lettinga van EE makelaars

Specificaties

Prijs:
Verkocht
Oppervlakte vanaf:
287 m2
Oppervlakte tot:
500 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
7

Project omschrijving

Bouwkavels in Austerlitz, gemeente Zeist (provincie Utrecht) Keizerlijk wonen in “Ville Verte”: Midden in de Utrechtse Heuvelrug, verscholen in de bossen ligt het rustige Austerlitz. Een klein dorp met zo’n 1600 inwoners met een geschiedenis die terug gaat tot het jaar 1804. In dat jaar liet Aguste de Marmont, een generaal van Napoleon Bonaparte, een aantal troepen samen komen. De naam Austerlitz kwam van een, voor Napoleon glansrijke, veldslag in het gelijknamige Austerlitz in Tsjechië. Handelaren en burgers uit de omgeving kwamen op deze nieuwe groep soldaten af om handel mee te drijven. Na vertrek van de Franse soldaten bleven de handelaren achter en groeide Austerlitz
langzaam aan tot wat het nu is.

Aan de rand van het huidige Austerlitz
wordt momenteel een nieuw woningbouwproject ontwikkeld: Ville Verte. In dit plan
zijn momenteel nog enkele vrijstaande en vrijstaande villa's beschikbaar. Centraal uitgangspunt voor deze woningen zijn de harmonie met de natuur, de historie en de bebouwing rondom. Wonen in dit gebied is wonen in de natuur. Slechts een paar stappen vanuit uw nieuwe woning en u bevindt zich in de uitgestrekte bossen.

Ook voor de dagelijkse boodschappen hoeft u niet ver weg te gaan. In de kern van Austerlitz vindt u de basis voorzieningen als een supermarkt, bakker, slager en een postkantoor. Mocht u meer willen, dan is het maar een paar minuten rijden naar Zeist. Daar zijn werkelijk alle faciliteiten die u wenst. Winkelen, uitgaan, sport en cultuur, het centrum van deze stad biedt alles wat u wensen wilt.

De rust en stilte van de natuur om u heen en de voorzieningen van de stad in de buurt. Dat maakt Ville Verte de plek waar recreëren en wonen samen komen.

Kenmerken