Gaasterlan-Sleat op 'e golfbaan

Geplaatst door: Gemeente Gaasterlan-sleat

Specificaties

Prijs vanaf:
€157.618
Prijs tot:
€ 370.000
Oppervlakte vanaf:
783 m2
Oppervlakte tot:
1870 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
12

Project omschrijving

Op de Golfbaan aan de noordwestkant van Balk is één van de vier woningbouwlocaties in het kader van ‘Bouwen aan Balk’. Het terrein van de voormalige golfbaan is parkachtig ingericht en is voor een deel glooiend. De ligging is aantrekkelijk: het terrein is goed ontsloten en ligt vlakbij de belangrijkste voorzieningen in Balk. Het is de bedoeling dat de bebouwing zoveel mogelijk aansluit op de reeds aanwezige landschapselementen. Op 'e Golfbaan is een fraaie, aantrekkelijke locatie om te wonen en de gemeente hanteert relatief soepele regels voor de bebouwingsmogelijkheden.

De omwonenden zijn tijdens informatiebijeenkomsten geïnformeerd en betrokken bij de plannen voor het terrein. Het concept bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan zijn inmiddels afgerond. Het plan is klaar voor de verkoop.

Er vindt op dit moment een verkaveling plaats voor de nog niet verkochte bouwkavels.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Domotica


Huisliften


Kelders


Traditionele bouw


Vloerisolatie


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Huisliften Kelder onder je woning Keuken informatie Vloerisolatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels