Nieuw Wolfslaar

Geplaatst door: BVR Projectontwikkeling

Specificaties

Prijs vanaf:
€499.000
Prijs tot:
€ 600.000
Oppervlakte vanaf:
1491 m2
Oppervlakte tot:
1500 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Op het kavel kan in eigen beheer een vrijstaande woning gebouwd worden. U kunt dus zelf een ontwerp laten maken door een eigen architect. Vervolgens kunt u de bouw laten uitvoeren door een aannemer naar eigen keuze.

Nieuw Wolfslaar ligt ten midden van Breda-zuid, Bavel en de Ulvenhoutse bossen. De bereikbaarheid is prima. In korte tijd bent u in de binnenstad van Breda, de winkelstraat van Bavel, winkelcentrum De Burcht of bent u op een uitvalsweg naar Antwerpen, Utrecht, Eindhoven of Rotterdam. De geluidswal langs de A27 zal worden opgetrokken tot ongeveer 15 meter hoogte en wordt ingericht als park, hierdoor wordt het verkeersgeluid tot een minimum beperkt. Over de A27 zal een fietsbrug naar Bavel gerealiseerd worden.

Ook komt er aan de Bavelsche Leij een stadspark waar plaats is voor sport- en spelactiviteiten maar ook voor rust, verblijf en natuurbeleving.

De kavelgrootte is 1.491 m². Koopsom € 499.000,-- VON excl. BTW

Vraag vrijblijvend informatie op!

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Domotica


Houtskelet bouw


Huisliften


Kelders


Traditionele bouw


Vloerisolatie


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Huisliften Kelder onder je woning Keuken informatie Vloerisolatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels