De Linten, Berkel en Rodenrijs

Geplaatst door: Lagerweij en Fonk Makelaars B.V.

Specificaties

Prijs vanaf:
€485.000
Prijs tot:
€ 825.000
Oppervlakte vanaf:
936 m2
Oppervlakte tot:
5300 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
7

Project omschrijving

Unieke luxe bouwkavels in de gemeente Berkel en Rodenrijs,

Rustig en landelijk wonen, maar toch centraal gelegen ten opzichte van Rotterdam, Den Haag en Delft? Het aanbod van de luxe woonkavels van het project ‘De Linten’, biedt u deze unieke mogelijkheid in het mooiste gedeelte van Berkel en Rodenrijs. Het project omvat 14 zeer mooi gelegen bouwkavels met een oppervlak van 936 m2 tot 5.300 m2. Elke kavel kent zijn eigen persoonlijke uitstraling. Heeft u oog voor de omgeving? Dan is ‘De Linten’ een ideale locatie voor de realisatie van uw droomhuis.

LOCATIE

Het project ‘De Linten’ maakt deel uit van het gebied Lint-Zuid en ligt in een rustige, ruime en groene omgeving aan de rand van Berkel en Rodenrijs. Een aantal kavels grenst aan de Rodenrijse Vaart. 
Een ruim aanbod aan winkels, scholen, horeca, recreatie en sportaccommodaties is goed bereikbaar en gelegen op korte afstand zowel in het dorp Berkel en Rodenrijs als in de Rotterdamse deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek. Op circa 5 autominuten ligt Rotterdam The Hague Airport en ontsluiting naar zowel de A13 richting Den Haag als de A20 richting Rotterdam.


Vraag vrijblijvend meer informatie op via de button hieronder!

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels