Bouwkavel Akoteh - Bilthoven

Geplaatst door: Gemeente De Bilt

Specificaties

Prijs vanaf:
€695.000
Prijs tot:
€ 695.000
Oppervlakte vanaf:
2079 m2
Oppervlakte tot:
2079 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Aan de Sperwerlaan in Bilthoven, waar voorheen scouting Akoteh was gevestigd, biedt gemeente de Bilt een kavel te koop aan waarop een woonhuis gebouwd kan worden. De kavel heeft een natuurlijke glooiing en is landschappelijk waardevol. De kavel is gelegen aan de Sperwerlaan net buiten het centrum van Bilthoven en op loopafstand van het treinstation. Op steenworpafstand vindt u het prachtige natuurgebied de Biltse Duinen waar het heerlijk wandelen is. Bijzonder aan de kavel is de aanwezige glooiing van het terrein, herinnerend aan de voormalige Biltse Duinen op deze locatie. Deze glooiing dient behouden te blijven. De kavel wordt ontsloten via de Sperwerlaan. Het grenst aan de achterzijde aan achtertuinen van woningen aan de Valklaan en de Julianalaan. Er mag 1 woning worden gerealiseerd van 2 lagen met een kap. De kavel wordt per opbod verkocht. De gemeente heeft de minimale verkoopprijzen vastgesteld.


Informatiebijeenkomst

Heeft u belangstelling voor een kavel dan bent u op woensdag 21 februari 2018 om 19.30 uur van harte welkom in het gemeentehuis (Mathildezaal) aan de Soestdijkseweg Zuid 173 in Bilthoven. Tijdens deze informatiebijeenkomst wordt er een toelichting gegeven op de kavels en wat er mogelijk is. Ook is de notaris aanwezig om toe te lichten hoe de inschrijving en het bieden in zijn werk gaat. De bijeenkomst eindigt rond 22.00 uur.


» Bezoek website

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels