't Schootsveld -Bredeveld

Geplaatst door: MensinkBerndes

Specificaties

Prijs vanaf:
€259.000
Prijs tot:
€ 259.000
Oppervlakte vanaf:
2350 m2
Oppervlakte tot:
2350 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
3

Project omschrijving

Aan de noordoost van Bredevoort realiseert BV de Heerlijckheit een uniek, kleinschalig woongebied waar ruimte, natuur en historie centraal staan. Het plangebied wordt aan de zuidzijde begrensd door de Vestinggracht van Bredevoort. De cultuurhistorie van het gebeid is de belangrijkste inspiratiebron bij de ontwikkeling van het terrein. Het open karakter van de schootsvelden wordt hersteld en zorgt voor een mooi contrast met het bosrijke terrein rondom de kavels. De weides vormen een blijvend open uitzicht op de natuurlijke begroeiing die doorloopt tot aan de idyllische, slingerende beek. De drie zeer ruime kavels vormen samen een unie, zeer hoogwaardig woongebied, omringd door groen en natuur.

Vanuit uw droomhuis kunt u direct op pad voor de mooiste wandel- of fietstochten. Op loopafstand van uw woning kunt u zelfs zwemmen in de Slingeplas. U kunt uw bouwkavel naar uw eigen wensen invullen. De beslotenheid van de kavels maakt een diversiteit aan architectuurstijlen mogelijk. Wilt u een moderne villa met veel glas en strakke lijnen? Of juist een klassiek landhuis of nostalgische boerderij?

U mag het zeggen! De kavels zijn vrij van architect en aannemer. Natuurlijk zijn er richtlijnen, maar die belemmeren u allerminst. Zo hebben de woningen een hoogte van 1 tot 2 bouwlagen en zijn ze voorzien van een kap. Welke stijl, vorm of kleur, dat bepaalt u! De woningen hebben een royale inhoudsmaat tussen de 650 en 1.300 m³ inclusief bijgebouwen.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels