Broek op langedijk, De Afslag 1

Geplaatst door: De Afslag

Specificaties

Prijs vanaf:
€299.000
Oppervlakte vanaf:
600 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Unieke kavel te koop in Broek op Langedijk. Bent u in staat om vooruit te kijken en al dit moois al voor u te zien? Grijp nu uw kans! Met de koop van deze riante bouwkavel heeft u ook direct een vergunning in handen waarbij u bij wijze van spreken morgen al kunt starten met de bouw van uw droomhuis. Een huis dat u geheel naar eigen smaak kunt inrichten en kunt voorzien van al uw droomwensen.

De kavel van circa 600 m2, inclusief vergunning is nu te koop voor ? 299.000,00 v.o.n. Hierbij zijn alle kosten die gemoeid zijn met de ontwikkeling van de woning al betaald. U heeft geen onderzoeks-, architect-, sloop- en legeskosten meer en kunt direct starten met de bouw van de woning.

U bent vrij in de keuze van uw aannemer. Diverse aannemers willen graag de woning voor u bouwen, en hebben de getoonde woning reeds gecalculeerd op een bouwsom van circa ? 210.000,00 excl. BTW.

Nutsvoorzieningen zijn reeds aanwezig, alsmede een zeer duurzame damwand-beschoeiing over de gehele lengte van de tuin.

Het bouwvlak van de woning is 12 x 11 meter (132 m2). De tuin heeft een oppervlakte van circa 20 x 20 meter (400 m2). Het perceel heeft de bestemming vrijstaand wonen en biedt de gelegenheid tot het plaatsen van riante bijgebouwen. Parkeerplaatsen dienen op eigen terrein te worden gecreëerd. Het perceel is aan vaarwater gelegen dat (volgens plannen van de gemeente) bij de verbouwing van het Winkelcentrum Broekerveiling in 2013 doorvaarbaar wordt gemaakt met het Rijk der Duizend Eilanden. Stelt u zich eens voor, hoeveel plezier u daaraan kunt beleven.
De kavel is zeer centraal gelegen nabij scholen, winkelcentra als de Middenwaard en de Broekerveiling. Bevindt zich vlakbij station Heerhugowaard, diverse uitvalswegen en is gelegen midden in een recreatieve, gezellige en geliefde omgeving voor veel Langedijkers.

Een kavel zoals deze zult u niet snel meer tegen komen. Dus grijp nu uw kans en bouw uw droomhuis op deze prachtige stek!

Uiteraard bent u ook vrij een andere woning op deze kavel te bouwen. De gemeente kan u informeren over de mogelijkheden, de te ondernemen stappen en de bijkomende kosten.
Op het perceel is een tijdelijke woning (ter overname) beschikbaar die u in de gelegenheid stelt gedurende de bouw op het perceel te wonen tegen minimale kosten. Beschikt u over twee rechterhanden en heeft u altijd al zelf uw woning willen bouwen? Dan is dit uw kans.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels