Keunenhoek nabij 23a

Geplaatst door: Snijders & de Werdt Makelaars

Specificaties

Prijs vanaf:
€70.000
Prijs tot:
€ 70.000
Oppervlakte vanaf:
1000 m2
Oppervlakte tot:
1000 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Bouwkavel in Budel. Op een prachtlocatie nabij het levendige Budel, de unieke mogelijkheid tot het realiseren van uw droomhuis. Aan de Keunenhoek in Budel mag één vrijstaande woning op een perceel van minimaal 1000 m² worden ontwikkeld in het kader van de Ruimte voor Ruimte regeling.

Het perceel van thans 1000 m² wordt u aangeboden voor € 70.000,- excl. ontwikkelkosten welke ca. € 180.000,- zullen bedragen. Een groter perceel behoort tot de mogelijkheden.

Locatie:
Het perceel is landelijk gelegen in het buitengebied van Budel nabij bossen, diverse wandel-en fietsroutes en uitvalswegen. Budel is een gemoedelijk dorp, gelegen in de gemeente Cranendonck met alle benodigde voorzieningen. Een keur aan winkels, sportfaciliteiten met o.a. een zwembad en een medisch centrum.

Ruimte voor Ruimte:
De Ruimte voor ruimte regeling is in het leven geroepen als subsidie- regeling voor veehouderijen, om hen te stimuleren om hun stallen op te ruimen. Om de regeling te kunnen financieren heeft de Provincie het mogelijk gemaakt om bouwtitels uit te geven. Deze bouwtitels worden verstrekt aan de veehouder ter compensatie van de opgeruimde stallen en het staken van de werkzaamheden. Sommige veehouderijen gaan zelf aan de slag met hun verkregen bouwtitel en realiseren hiermee een vrijstaande woning. In veel gevallen wordt de bouwtitel aan particulieren verkocht die op hiervoor, door de gemeente aangewezen, geschikte percelen een woning mogen realiseren.

Bouwmogelijkheden:
De gemeente heeft aangegeven dat het aangeboden locatie geschikt is en dat zij bereid is om mee te werken aan de ontwikkeling tot een bouwperceel. Nadat deze ontwikkeling gerealiseerd is mag er op de locatie een woning gebouwd worden van maar liefst 900 m³, met een nokhoogte van max. 8 m en een goothoogte max. 5 m. Naast de hoofdbebouwing mag er ook nog eens max. 90 m² aan bijgebouwen gerealiseerd worden.

De ontwikkeling van het perceel ligt bij u als koper. Door zelf te ontwikkelen kunt u zich een flink bedrag besparen, wenst u begeleiding bij de ontwikkeling dan kunnen wij u dit desgewenst volledig uit handen nemen.

 

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels