RvR-perceel Bergbosweg 3a Budel

Geplaatst door: Snijders & de Werdt Makelaars

Specificaties

Prijs vanaf:
€110.000
Prijs tot:
€ 110.000
Oppervlakte vanaf:
1303 m2
Oppervlakte tot:
1303 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Bouwkavel in Budel. Op een prachtlocatie in het buurtschap De Berg in Budel, een riant bouwperceel voor het bouwen van een vrijstaand woonhuis, in het kader van de Ruimte voor Ruimte regeling. Het perceel dient nog te worden ontwikkeld en bouwrijp gemaakt te worden.

De ontwikkeling:
Naast de aankoop van het perceel dient u rekening te houden met bijkomende ontwikkelkosten. Deze bijkomende kosten bestaan uit de aankoop van een zogeheten bouwtitel, diverse onderzoeken en leges. Het totaal aan bijkomende kosten bedraagt ca. € 180.000,-. De totale kosten na ontwikkeling bedragen ca. € 295.000,- v.o.n. De besparing die u realiseert door zelf te ontwikkelen bedraagt ruim € 50.000,-. Tijdens de ontwikkeling kunt u uitkijken naar een architect en/of aannemer of u neemt de bouw in eigen hand, deze keuze is aan u. Het ontwikkelrisico voor u wordt beperkt door een terugleveringsmogelijkheid en een verklaring van de gemeente dat zij medewerking willen verlenen aan de vereiste bestemmingsplanwijziging. Na deze wijziging mag hier een woning gebouwd worden tot maar liefst 900 m³, met een nokhoogte van max. 8 m en een goothoogte max. 5 m. Naast de hoofdbebouwing mag er ook nog max. 90 m² aan bijgebouwen gerealiseerd worden.

Locatie: Het perceel is gelegen in het buitengebied, nabij de grens met België, de natuurgebieden; de Achelse Kluis en de Beverbeekse Heide. Budel is een gemoedelijk dorp, gelegen in de gemeente Cranendonck met alle benodigde voorzieningen. Een keur aan winkels, sportfaciliteiten met o.a. een zwembad en een medisch centrum.

Ruimte voor ruimte:
De ruimte voor ruimte regeling is in het leven geroepen als subsidie- regeling voor veehouderijen, om hen te stimuleren om hun stallen op te ruimen. Om de regeling te kunnen financieren heeft de provincie de mogelijkheid om zogenoemde bouwtitels uit te geven. Deze bouwtitels worden verstrekt aan de veehouder die zelf wil bouwen of verkocht aan particulieren die op hiervoor geschikte percelen een burgerwoning willen realiseren. Naast het kostenvoordeel is een ander voordeel van de regeling dat er ruimere bouwregels gelden.

Vraag meer informatie aan via de button hieronder.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels