Bensdorp

Geplaatst door: Bouwbedrijf Noordersluis

Specificaties

Prijs vanaf:
€302.500
Prijs tot:
€ 326.500
Oppervlakte vanaf:
285 m2
Oppervlakte tot:
308 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
2

Project omschrijving

Bouw uw eigen droom villa in Bensdorp. Met zelfbouw koopt u een kavel en bepaalt u hoe het huis er uit komt te zien. Uw kans om in uw ideale villa in het centrum van Bussum te wonen! Begin 2019 wordt het project Bensdorp, waar ruimte is voor wonen, werken en recreëren opgeleverd. Dat betekent ook dat de twee kavels vrijkomen. Deze ruimte wordt momenteel gebruikt voor bouwketen. Naar verwachting kunnen de kavels in het eerste kwartaal van 2019 worden vrijgegeven. Twee vrije kavels De twee Kavels G en H liggen op het terrein van het vernieuwde Bensdorp, direct aan de Nieuwe Spiegelstraat. Kavel G heeft een oppervlakte van ca. 285 m². Kavel H geeft een oppervlakte van ca. 308 m² en ligt aan de zijde van de geitenweide. Interesse? Het is nu mogelijk om uw droomhuis te bouwen op één van de twee kavels in Bensdorp! U kunt vanaf vandaag uw belangstelling kenbaar maken. Samen met de door uw gekozen architect kunt u uw droomvilla ontwerpen en kijken wat uw mogelijkheden tot zelfbouw zijn.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Domotica


Huisliften


Kelders


Traditionele bouw


Vloerisolatie


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Huisliften Kelder onder je woning Keuken informatie Vloerisolatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels