Wagenbroeken 6A, Casteren

Geplaatst door: Vosters Onroerend Goed bv

Specificaties

Prijs vanaf:
€208
Prijs tot:
€ 261
Oppervlakte vanaf:
969 m2
Oppervlakte tot:
1344 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
4

Project omschrijving

Bouw uw eigen droomhuis! Nog 4 kavels beschikbaar!! Op een prachtige locatie aan de rand van het dorp Casteren worden deze 4 bouwkavels te koop aangeboden. Casteren is een dorp gelegen in de gemeente Bladel, gelegen in de prachtige Kempen. Casteren is een actieve gemeenschap met verschillende actieve verenigingen. Diverse winkelcentra zijn aanwezig op korte afstaand in de plaatsen Bladel en Hapert. Casteren is centraal gelegen tussen Tilburg en Eindhoven en zijn beide goed te bereiken met de auto.

Het betreffen 4 bouwkavels met een oppervlakte variërend van 955 m² tot 1.344 m² voor de bouw van een vrijstaande woning met een bijgebouw. Binnen de kaders van de regels en voorschriften kunt u uw huis in uw eigen stijl ontwerpen en realiseren. Een unieke kans. Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoor voor meer informatie. Prijslijst Kavel I : VERKOCHT Kavel II : VERKOCHT Kavel III : VERKOCHT Kavel IV : € 209.500,00 v.o.n. Kavel V : € 207.600,00 v.o.n. Kavel VI : € 207.600,00 v.o.n. Kavel VII: € 261.300,00 v.o.n. Bestemmingsplan Regels bouw vrijstaande woning Inhoud: maximaal ca. 1.000 m³ Goothoogte: maximaal 6,00 m¹ Nokhoogte: maximaal 11,00 m¹ Regels bouw bijgebouwen Oppervlakte: maximaal 115 m² Goothoogte: 3,20 m¹ Nokhoogte: 5,50 m² Oppervlakte Kavel I : VERKOCHT Kavel II : VERKOCHT Kavel III : VERKOCHT Kavel IV: oppervlakte ca. 19,00 m¹ breed en ca. 51,00 m¹ diep = ca. 969 m² Kavel V : oppervlakte ca. 19,50 m¹ breed en ca. 49,00 m¹ diep = ca. 955 m² Kavel VI: oppervlakte ca. 19,50 m¹ breed en ca. 49,00 m¹ diep = ca. 955 m² Kavel VII: oppervlakte ca. 28,00 m¹ breed en ca. 48,00 m¹ diep = ca. 1.344 m², op dit perceel moet tevens een geluidswerende voorziening (met een bouwhoogte van ca. 5,50 m¹) worden gerealiseerd. Ligging Prachtig landelijk gelegen aan de rand van het dorp Casteren. Casteren is een dorp gelegen in de gemeente Bladel, in de prachtige Kempen. Casteren is een actieve gemeenschap met verschillende actievere verenigingen.

Diverse winkelcentra zijn aanwezig op korte afstaand in de plaatsen Bladel en Hapert. Casteren is centraal gelegen tussen Tilburg en Eindhoven en zijn beide in 25 minuten te bereiken met de auto. Bijzonderheden - de kavels zijn gelegen op een prachtige locatie aan de rand van het dorp Casteren; - bouwvlakken met de volgende afmetingen: 18,00 m¹ bij 13,50 m¹; - de kavel worden bouwrijp opgeleverd; - op kavel VI moet een geluidswerende voorziening (met een bouwhoogte van van ca. 5,50 m¹) worden gerealiseerd; - aanvaarding in overleg. Bestemmingsplan Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘Kom Casteren 2019’ van de gemeente Bladel en heeft daarin de enkelbestemming ‘Wonen’ en functieaanduiding ‘Bedrijf aan huis’. Onder voorwaarden worden bedrijfs-/beroepsmatige activiteiten aan huis, categorie A, B of C en bedrijvigheid in de milieucategorie 1 conform de Staat van bedrijfsactiviteiten (uitsluitend met omgevingsvergunning voor het afwijken) toegelaten. Daarnaast beschikken de kavels V en VI over de functieaanduiding: specifieke vorm van wonen – voorwaardelijke verplichting. Inhoudende dat de gronden uitsluitend mogen worden gebruikt ten behoeve van wonen. Daarnaast beschikt kavel VI over de bouwaanduiding: specifieke bouwaanduiding – geluidwerende voorziening. Inhoudende dat ter plaatse een gebouw is opgericht en in stand wordt gehouden dat voldoet aan de volgende bepalingen: 1. de bouwhoogte bedraagt 5,5 meter; 2. het aanduidingsvlak wordt volledig bebouwd.


Het bestemmingsplan is vastgesteld door de gemeenteraad op 20 juni 2019.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Domotica


Houtskelet bouw


Huisliften


Kelders


Traditionele bouw


Vloerisolatie


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Huisliften Kelder onder je woning Keuken informatie Vloerisolatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels