Kalterbroeken, Ecozone

Geplaatst door: VDM Woningen

Specificaties

Prijs:
Verkocht
Oppervlakte vanaf:
884 m2
Oppervlakte tot:
996 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
6

Project omschrijving

Bouwkavels in Diever (gemeente Westerveld). Kalterbroeken grenst aan de westzijde aan een zogenaamde ecozone. Deze ecozone zorgt voor een vloeiende overgang van de "groene" woonwijk naar het naastliggende natuurgebied met onder andere de lommerijke visvijver. Deze weidse vijver is een bijzonder fraaie locatie om naast het vissen ook rond te gaan wandelen. Het nabij gelegen Nationaal Park Drents-Friesche Wild is ongeveer 6.000 hectare groot. Het natuurgebied bestaat uit uitgestrekte bossen, mooie heidegebieden, beekdalen en landerijen met houtwallen.

Er wordt gestreeft dat de nieuwe wijk in z'n geheel een bijzonder mooie wijk wordt, waar kwalitatief hoogwaardige woningen met een fraai ontwerp worden ontwikkeld. Dit geldt vanzelfsprekend in het bijzonder voor deze kavels aan de ecozone.

Bestemmingsplan
U zult begrijpen dat op zo'n bijzondere locatie niet zomaar ieder huis gebouwd mag worden. Daarom zijn vanuit de Gemeente Westerveld middels het bestemmingsplan een aantal reële eisen gesteld waar de te bouwen woningen aan moeten voldoen. Onze projectadviseurs willen u graag adviseren over uw toekomstige droomhuis.

Vraag vrijblijvend informatie op via de button hieronder!

Kenmerken