De Breekenhof te Driel fase 4

Geplaatst door: ABC Makelaars / Barten ERA Makelaars

Specificaties

Prijs:
Verkocht
Oppervlakte vanaf:
408 m2
Oppervlakte tot:
519 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
8

Project omschrijving

Bouwkavels in Driel project De Breekenhof (nabij Arnhem). Deze bouwkavel geeft u de gelegenheid om uw eigen huis naar eigen smaak te bouwen.

Aan de zuidzijde van Driel, direct aansluitend aan het dorp, ontstaat plan De Breekenhof. De wijk wordt in een bedaard tempo, zo eigen aan het dorpse leven, gebouwd. In totaal zullen er de komende jaren zo’n 400 woningen verrijzen. In een zeer uiteenlopende typologie en breed prijsklassenniveau. Iedereen, van jong tot ouder en van starter tot senior, kan er slagen. Deze pluriformiteit draagt bij aan sociale samenhang en een levendige wijk waar je ook overdag mensen tegenkomt. Een lange singel en brede waterpartij, beide met riet en waterplanten, vormen het water in de wijk. Sfeervol, maar ook veilig dankzij de flauw aflopende hellingen en de ondiepe plateaus (drasbermen) aan de randen van het water.

Ook over het stratenplan is goed nagedacht. De wijk is bereikbaar via twee hoofdontsluitingen, waarvan één over een verkeersbrug. Eenmaal daaroverheen geldt 30 km als limiet voor de auto. Verder zijn er diverse fiets- en voetgangersroutes, onder andere via een houten brug aan de oost- en zuidzijde van de wijk. Ze sluiten aan op het wijde fiets- en wandelgebied dat u buiten De Breekenhof aantreft.

Koop een bouwkavel in de Breekenhof!

Vraag vrijblijvend informatie aan via de button hieronder!

Kenmerken