Tichellande Druten-Oost

Geplaatst door: De Lorijn Makelaars o.g.

Specificaties

Prijs vanaf:
€140.000
Prijs tot:
€ 213.850
Oppervlakte vanaf:
400 m2
Oppervlakte tot:
611 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
9

Project omschrijving

Bouwkavels in Druten in het project Tichellande. Deze unieke locatie om een unieke, nieuwe wijk te realiseren. Uniek door haar ligging, maar ook door de ruime percelen en de stijlvolle, aantrekkelijke architectuur die wordt nagestreefd.Bouwkavels voor je eigen droomhuis
Grenzend aan de Waalband worden in de eerste fase van dit project 9 riante kavels waarop je naar eigen ontwerp jouw droomhuis kunt bouwen. De bouwkavel variëren in grootte van circa 400 m² tot een door jou zelf te bepalen maximale maat. De tuinen liggen op het zuiden, zodat je op zomerse dagen optimaal kunt genieten van rust, ruimte, natuur en zon.

Goede ontsluiting
De stationsstraat biedt straks een perfecte langzaam verkeersontsluiting naar het centrum van Druten en de Waalbandijk met zijn prachtige vergezichten over de uiterwaarden. De nieuw aan te leggen rotonde en de rondweg rond de tichelgaten vormen straks de centrale ontsluiting van het plan.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels