De Bosschage - Ede

Geplaatst door: Ditters Makelaars Ede

Specificaties

Prijs vanaf:
€220.000
Prijs tot:
€ 340.000
Oppervlakte vanaf:
222 m2
Oppervlakte tot:
422 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
14

Project omschrijving

Bouwkavels aan de rand van de Veluwe in Ede!

Binnen een paar minuten op de fiets naar het centrum. En binnen een paar minuten wandelend de natuur in, de bossen van de Veluwe tegemoet. Er zijn niet veel plekken in Ede die idealer gelegen zijn. En op deze plek kunt u binnenkort al wonen! Hier, op het ENKA-terrein, staat iets moois te gebeuren. De meest begeerde locatie van Ede - en misschien wel van de hele omgeving - staat op de nominatie om een schitterende woonwijk te worden.

Karakter

Een woonwijk die recht doet aan het historische karakter van deze plek, waar vele jaren geschiedenis liggen. En een woonwijk die past bij de unieke ligging aan de zoom van de Veluwe. U kunt er binnenkort wonen: in De Bosschage! Wonen in Ede heeft zo z’n voordelen. In uitstraling een vriendelijke provinciestad, in faciliteiten een gemeente met een grote aantrekkingskracht. Scholen, sportfaciliteiten, een compleet winkelaanbod, goede medische faciliteiten: Ede heeft het allemaal. Het ENKA-terrein ligt pal tegen het stadscentrum aan. Via de Klinkenbergerweg of de Bennekomseweg rijdt u er gemakkelijk naar toe. De stad ligt centraal ten opzichte van veel andere steden: Arnhem en Utrecht zijn vlakbij, veel andere bestemmingen zijn eenvoudig bereikbaar via de snelwegen A12 en A30. Belangrijk pluspunt is ook de ligging van het ENKA-terrein tegen het NS-station Ede-Wageningen aan.

Enka

Op het ENKA-terrein woont u straks in een bijzondere wijk: u kunt er de sfeer van het verleden nog altijd proeven. De Bosschage en ook de andere deelgebieden die nog op de tekentafel liggen, ademen de pioniersgeest van Jacques Coenraad Hartogs: de man die bijna een eeuw geleden de ’grootste en modernste fabriek’ van Nederland wilde neerzetten, bedoeld voor de productie van viscosegarens, ofwel kunstzijde. Van die geschiedenis kunt u straks ook deel uitmaken. Sterker nog, u wordt er in de diverse wijken elke dag aan herinnerd. Prominente gebouwen worden als monument bewaard. Hier leeft het verleden voort in de toekomst!

Droomhuis

Wonen op de manier zoals u zélf wilt. Met de architectuur die bij uw smaak past, de indeling die aan uw gezinssituatie tegemoet komt. En wilt u de realisatie van uw droomhuis zelf volgen? Dat kan nú in De Bosschage, de nieuwste ontwikkeling van het ENKA-terrein in Ede. De Bosschage is een plek met een unieke ligging: aan de noordoostrand van het plangebied, pal tegen de Veluwe. In de overloop van bos naar bebouwing blijft het bestaande karakter van het gebied intact.

Ruime opzet

De vrijstaande villa’s domineren straks niet het beeld, maar zijn er te gast. Het beeld-kwaliteitsplan, bepalend voor de locatie, kiest ervoor om een natuurlijke verbinding te leggen. Villa’s staan niet willekeurig door het gebied, maar geclusterd in kleine groepjes. De ruime opzet van de kavels - geeft het gebied een open karakter. U heeft er ook letterlijk de beleving van de Veluwe: de bestaande bomen in het plangebied van De Bosschage zijn nauwkeurig in kaart gebracht. Eiken, berken, dennen en andere bomen met een hoge sierwaarde blijven staan, al dan niet na professioneel onderhoud. Zelfs de hoogteverschillen in het gebied blijven intact! Kortom, uw nieuwe woonomgeving ademt dezelfde sfeer uit die u kent van de Veluwe. En de architectuur sluit aan bij wonen in het bos. Het resultaat is straks een woongebied dat ongeëvenaard is.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels