Goyergracht zuid 29a

Geplaatst door: Stefan.E

Specificaties

Prijs vanaf:
€739.500
Prijs tot:
€ 739.500
Oppervlakte vanaf:
2750 m2
Oppervlakte tot:
2750 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

BOUWKAVEL van 2.750 m². Bouw nu uw eigen LANDHUIS op deze schitterende plek in de natuur. In het bos, aan een zandpad in een oase van rust, maar toch op korte afstand van Laren en Hilversum, direct grenzend aan de Larense heide (Goois natuurreservaat Zuiderheide) ligt deze ruime bouwkavel voor een vrijstaande villa met mogelijkheden voor een eveneens vrijstaand bijgebouw, en voor de paardenliefhebbers een paardenbak of paardenstal. U bereikt het perceel via een lange oprijlaan. Vanaf het perceel is er direct toegang tot de ruiterpaden in de bossen en heidegebieden van Laren. Vrij gelegen met ultieme privacy en toch midden in het Gooi nabij het gezellige Laren met goede scholen, vele winkels en restaurants. In de directe nabijheid van de Goyer Golfclub en goede bereikbaarheid via de uitvalswegen A1 en A27.

Een bouwkavel voor de bouw van een royaal vrijstaand landhuis met een maximale inhoud van 600 m3, exclusief souterrain en bijgebouwen. De maximale nokhoogte is 10 meter en de maximale goothoogte 6 meter. Bijgebouwen mogen 60 m2 groot zijn met de mogelijkheid tot vergroten tot 150 m2. Er is reeds een prachtig plan ontworpen door 01 Architecten voor de bouw van een heerlijk royaal familiehuis van ca 250m2, met o.a. een ruime living, woonkeuken, veranda, bijkeuken, kantoor, 4 slaapkamers, 2 badkamers en een bijgebouw welke gebruikt kan worden als bijvoorbeeld gastenverblijf. Eventueel kunt u een souterrain van ca 150m2 onder het gehele gebouw realiseren.

Door de ruime opzet van het plan komt het fraaie ontwerp nog meer tot zijn recht en het biedt u de gelegenheid om optimaal van het buitenleven te genieten. Het schetsplan is al door de gemeente getoetst en akkoord bevonden. Neem contact op voor meer informatie.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels