Raaijestraat te Elst

Geplaatst door: Gemeente Overbetuwe

Specificaties

Prijs:
Verkocht
Oppervlakte vanaf:
4000 m2
Oppervlakte tot:
4000 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Unieke kavel in het buitengebied tussen het Gelderse dorp Elst en de Rijn, heeft de gemeente Overbetuwe toestemming gegeven voor de bouw van een vrijstaande woning met bijgebouw. Na sloop van de nu nog aanwezige kassen ontstaat er een kavel van 4.000 vierkante meter groot waarop een prachtige woonboerderij mag worden gebouwd. Op basis van een ontwerp van een landschapsarchitect zal via een speciaal beplantings- en  inrichtingsplan nog meer gezicht worden gegeven aan het bouwperceel om het optimaal in te kunnen passen in het karakteristieke beeld van de Raaijestraat. Uiteraard is dit ontwerp op uw persoonlijke smaak en wensen aan te passen.

Naast de ligging in het karakteristieke en kronkelige karakter van de Raaijestraat heeft de omgeving de bewoners veel te bieden. Wanneer u de Raaijestraat verlaat, dan staat u binnen enkele minuten in de kern van Elst met zijn uitstekende  voorzieningen. Via de Grote Molenstraat en pas aangelegde N387 zit u binnen enkele minuten op de A50. Ook de snelweg A325 kan via de 1e Weteringsewal en Lingestraat gemakkelijk worden bereikt. Door de strategische ligging vindt u alle denkbare uitgaansgelegenheden, opleidingsinstituten en winkelstraten binnen 20 autominuten. Het maakt daarbij niet uit of kiest voor de Gelderse provinciehoofdstad
Arnhem of de gezellige studentenstad Nijmegen met zijn Romeinse verleden.

Ruime bouwmogelijkheden
De nieuw te bouwen woning op de kavel mag maar liefst 800 kubieke meter groot worden. Binnen de architectonische kenmerken van de bebouwing in de omgeving zijn er volop mogelijkheden om nu eindelijk uw eigen droomhuis te realiseren. Naast de boerderij bestaat de mogelijkheid om een bijgebouw van 75 vierkante meter met ongeveer 250 kubieke meter inhoud te realiseren. Naar onze mening biedt het project met haar ruime bouwkavel, de toegestane bouwvolumes, de te hanteren bouwstijl in combinatie met het inrichtingsplan en rondom gelegen tuin samen met de weidse vergezichten over het landelijke gebied tot aan Oosterbeek alle mogelijkheden om uw ultieme woondroom werkelijkheid te maken. Wij willen u graag op alle manieren terzijde staan om deze samen met u te realiseren.

Kenmerken