Landgoed Wiltensacker

Geplaatst door: Landgoed Wiltensacker

Specificaties

Prijs vanaf:
€420.000
Prijs tot:
€ 420.000
Oppervlakte vanaf:
2500 m2
Oppervlakte tot:
3200 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
2

Project omschrijving

Samen wonen op een landgoed, in harmonie met de natuur. Wilt u wonen op een schitterende rustige plek op de Veluwe, in een natuurgebied en ook dichtbij het gezellige dorp Epe, dan is dit een uitgelezen kans! Eén familie heeft dit terrein van ruim 12 ha gekocht om er samen met anderen een prachtige woonplek te realiseren. Op dit terrein, dat steeds verder van landbouw- naar natuurgebied wordt ontwikkeld, komt een duurzaam en energieneutraal landhuis met 3 woningen die op een transparante manier aan elkaar geschakeld zullen zijn. Voor twee woningen worden nu de bouwpercelen met het schetsplan te koop aangeboden. Er is al een vastgesteld bestemmingsplan. De planning is dat in 2020 de schetsontwerpen worden uitgewerkt en dat de woningen in 2021 gerealiseerd worden.

Sleutelwoorden:

- Duurzaam: duurzaam en circulair bouwen waar mogelijk, duurzaam leven en elkaar daarin inspireren
- Samen rond een erf: ieder zijn eigen woning en ook samen, goed nabuurschap, delen
- Natuur: genieten van het uitzicht en de mogelijkheid mee te denken en werken aan deze natuurontwikkeling.

Het landgoed heeft twee gezichten. Aan de ene kant is er het beekdal met kwelwater, beekjes, natte graslanden en bosjes. En aan de andere kant is er de hoge enk met (in de toekomst) kruidenrijk grasland, houtwallen en solitaire bomen. Daar komen ook de woningen te staan. De bijzondere ligging waarborgt rust en privacy, ruimte en uitzicht. Het landhuis is ontworpen door ORGA architect, een toonaangevend en door de natuur geïnspireerd architectenbureau dat zich bij het ontwerpen laat leiden door biofilische principes en technieken. U koopt een bouwperceel van plm 2.500 m2 plus het schetsplan, als deel van het landhuis. Binnen dit schetsplan zijn nog eigen aanpassingen mogelijk.

Daarnaast wordt u mede-eigenaar van twee gezamenlijke (mandelige) percelen aan de voor- en achterzijde van de bouwkavels van in totaal ruim 2.100 m2. Iedere bouwkavel biedt u ook de mogelijkheid tot het plaatsen van een bijgebouw van 75 m2. De prijs per bouwkavel is € 420.000 kk. Als extra optie kan er een perceel van ruim 3.000 m2 bijgekocht worden waarop nog een extra bijgebouw van 300 m2 gebouwd mag worden. Landgoed Wiltensacker, Dijkhuizerzandweg 14-16, Epe

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels