Dalem Hapert

Geplaatst door: Box Makelaardij

Specificaties

Prijs vanaf:
€339.000
Prijs tot:
€ 339.000
Oppervlakte vanaf:
1000 m2
Oppervlakte tot:
1000 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
2

Project omschrijving

Op een fraaie locatie aan de rand van hapert liggen 5 prachtige bouwkavels van elk 1.000 m² in een landelijke omgeving met een schitterend uitzicht over de achtergelegen landerijen. Een unieke mogelijkheid om op deze toplocatie de woning van uw dromen te bouwen! Aan de rand van Hapert in een landelijke omgeving liggen tussen Dalem 2 en 4 vijf unieke bouwkavels. Doordat diverse bestaande agrarische opstallen worden gesloopt krijgen de op deze kavels te bouwen woningen een prachtig uitzicht over de achtergelegen landerijen. Doordat u aan de voorzijde eveneens een fraai vrij uitzicht heeft, ontstaat hier een aangename woonomgeving met volop ruimte, rust en privacy, doch ook op korte afstand (circa 5 minuten fietsen) van het centrum van Hapert en op loopafstand van uitgestrekte bossen en de “Cartierheide”.

Het bestemmingsplan biedt volop mogelijkheden om op deze unieke locatie de woning van uw dromen te bouwen. Bouwvoorschriften woning: - Maximale inhoud van de woning bedraagt 900 m³, exclusief onderkeldering - Goothoogte woning maximaal 5,5 meter. - Nokhoogte woning maximaal 10 meter. - Minimale afstand van het hoofdgebouw tot de zijdelingse perceelgrenzen bedraagt 5 meter. Bouwvoorschriften bijgebouwen: - Maximale oppervlakte van bijgebouwen bedraagt 100 m². - Goothoogte bijgebouwen maximaal 3 meter. - Nokhoogte bijgebouwen maximaal 5,5 meter. - Minimale afstand van bijgebouwen tot de zijdelingse perceelgrenzen bedraagt 5 meter. - Bijgebouwen dienen minimaal 5 meter achter de voorgevel te worden opgericht.

Dalem is een kleinschalige bebouwingsconcentratie gelegen aan de rand van Hapert. Het dorp hoort bij de gemeente Bladel, wat prachtig gelegen is in de Bourgondische streek “De Kempen” met haar uitgestrekte natuurgebieden. De bouwkavels zijn omgeven door landerijen, maar liggen ook op korte afstand van het centrum van onder andere Hapert, Bladel en Eersel. Hapert heeft diverse winkels en supermarkten voor de dagelijkse benodigdheden en daarnaast ook een actief verenigingsleven met onder andere diverse sport- en muziekverenigingen. Het dorp beschikt over 2 basisscholen en diverse horecagelegenheden. Middelbare scholen zijn gevestigd in de buurdorpen Eersel en Bladel, waardoor deze op fietsafstand bereikbaar zijn. Door de ophanden zijnde realisatie van het Kempisch Bedrijven Park aan de rand van Hapert zal de werkgelegenheid in de regio een naar verwachting een behoorlijke impuls gaan krijgen. Hapert heeft een eigen op- en afrit voor de autosnelweg A67. Hierdoor zijn grote steden als Eindhoven, Tilburg, Den Bosch en het Belgische Antwerpen goed bereikbaar.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels