Maasdijk Heerwaarden

Geplaatst door: Dolron Rivierenland Makelaars

Specificaties

Prijs vanaf:
€144.500
Prijs tot:
€ 224.000
Oppervlakte vanaf:
570 m2
Oppervlakte tot:
1050 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
6

Project omschrijving

Plan Maasdijk, zuidzijde - bouwkavels Aan de zuidzijde van de Maasdijk mogen wij u enkele VRIJE BOUWKAVELS aanbieden. Dit is een kans om in een mooie omgeving uw eigen woning te realiseren! De kavels zijn flink van formaat en zijn met de achtertuinen op het zuiden georiënteerd. De kavels variëren in oppervlak van 570 m2 tot 1425 m2! De kavels zijn scherp geprijsd en worden u vrij op naam aangeboden. Wij informeren u graag verder. HEEREWAARDEN: Het dorp Heerewaarden is landelijk gelegen langs de Provinciale weg van Zaltbommel naar Nijmegen. Het dorp kenmerkt zich door een rustige woonomgeving en is gelegen tussen de Maas en de Waal. Er is de camping (voornamelijk vaste plaatsen), een jachthaven, het dorpshuis, de openbare basisschool en enkele horeca gelegenheden. In Heerewaarden is het Bezoekerscentrum van het riviervisserijmuseum gelegen en treft u alle informatie over verschillende natuurontwikkelings-projecten in de directe omgeving, waaronder Fort Sint Andries.

Het gebied geeft vele mogelijkheden voor fietsers en wandelaars. U ziet in de uiterwaarden veel terug van het vroegere oerlandschap.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Starterswoning


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels